Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Πλήρης λίστα με τις Samsung συσκευές που είναι συμβατές με τα Galaxy Gear

Σε περίπτωση που ακόμη αναρωτιέστε εάν το Galaxy Gear που θα αγοράσετε είναι συμβατό με την δικιά σας Samsung συσκευή, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία ανακοίνωσε μια πλήρη λίστα με όλα τα συμβατά μοντέλα και ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει συνολικά 20 συσκευές: 12 Galaxy smartphones και μερικά Galaxy Tablets.

Μαθαίνοντας από τα λάθη της με το Galaxy Gear SmartWatch, η Samsung έχει πλέον κάνει γρήγορα τις συσκευές Gear δεύτερης γενιάς συμβατές με περισσότερες συσκευές πέρα ​​από το αρχικό Galaxy S5 που έκαναν μάζι το ντεμπούτο τους. Αυτό το ρόστερ των 20 μοντέλων καλύπτει μια ευρεία ποικιλία συσκευών, από smartphones σε tablets, που κυκλοφόρησαν από τα τέλη του 2012 έως τις αρχές του 2014 και από mid range συσκευές εως και premium.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, το Gear 2, Gear 2 Neo, και Gear Fit είναι απλά κάποια έξυπνα αξεσουάρ που η χρησιμότητά τους είναι στενά συνδεδεμένη με μια άλλη, μεγαλύτερη συσκευή, όπως ένα smartphone ή tablet θα αποτελούσε τεράστιο ρίσκο εάν η Samsung δεν έκανε αμέσως αυτές τις wearable συσκευές συμβατές τουλάχιστον με όσες περισσότερες από τις δικές της συσκευές Android μπορούσε, εξαρχής απο τώρα που τα Gears είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά. Αυτή ήταν, αλλώστε, μια από τις μεγαλύτερες επικρίσεις που δέχτηκε ο κατασκευαστής, όταν ξεκίνησε με το πρώτο Galaxy Gear, η οποία τελικά μάλλον έπαιξε και συμαντικό ρόλο στην μικρή αποδοχή του στην αγορά.

Φυσικά, γνωρίζαμε πως μερικά νέα Galaxy smartphones και tablets ήταν εξαρχής συμβατά με συγκεκριμένα wearables της Samsung, παρόλα αυτά τώρα υπάρχει επίσημος κατάλογος με όλα τα προϊόντα.

Τα 12 smartphones που είναι συμβατά με το Gear 2, Gear 2 Neo, και Gear Fit, είναι τα εξής:

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4 Active
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy Grand 2
Samsung Galaxy 6.3 Mega
Samsung Galaxy 5.8 Mega

Και εδώ θα βρείτε τα 8 tablet που υποστηρίζουν τα νέα αξεσουάρ καρπού της Samsung:

Samsung Galaxy Note Pro 12.2
Samsung Galaxy Tab 12.2 Pro
Samsung Galaxy Tab 10.1 Pro
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 έκδοση)
Samsung Galaxy Tab 4 10.1
Samsung Galaxy Tab 4 8,0
Samsung Galaxy Tab 4 7.0 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ