Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ανοιχτή Αγορά Εργασίας στην Ευρώπη για Ιατρικά Επαγγέλματα

Μάιος 2014: Το Careers in White International ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα των Ιατρικών Ημερών Καριέρας για την Άνοιξη 2014
Το Careers in White International ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα των Ιατρικών Ημερών Καριέρας για την Άνοιξη 2014. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ημέρες Καριέρας σε Κροατία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Ελλάδα και Βουλγαρία.
Η εκδήλωση είναι ειδικά προορισμένη για Ιατρικό προσωπικό που αναζητά εργασία στη χώρα του και στο εξωτερικό.

«Οι επισκέπτες που αναζητούν εργασία στον Ιατρικό κλάδο κερδίζουν χρόνο εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για πολλές θέσεις την ίδια στιγμή. Επίσης, οι εργοδότες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας, υπολογίζουν ότι 30% των υποψηφίων έχουν ήδη προσληφθεί μετά την Εαρινή διοργάνωση του Careers in White.» συμβουλεύει ο κ. Covaliu Bmanager του Careers in White International.

Ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές μαζί με γραφεία ευρέσεως εργασίας θα δώσουν το «παρών» στην Ημέρα Καριέρας για να έρθουν σε επαφή με όσους αναζητούν εργασία στον Ιατρικό κλάδο και να τους υποστηρίξουν άμεσα ώστε να βρουν δουλειά. Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας αφορούν χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Αυστρία και η Ελβετία. Μπορούν να δηλώσουν όλοι οι επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα.

Οι Έλληνες επαγγελματίες υγείας καλούνται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στην ΑΘΗΝΑ (10  Μαΐου) και στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (11  Μαΐου).

Δωρεάν παρουσίαση: "What to do at the job interview...a hands on experience”, by Μαρία Χιόνη - Instructor of Medical English Terminology and Communication Skills, University of Athens.” 

Η Ιατρική Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.

Το Careers in White International Medical Job Fair είναι μία πλατφόρμα σχεδιασμένη ειδικά για να φέρει σε επαφή τους υποψηφίους Ιατρικών επαγγελμάτων που αναζητούν εργασία με πολλούς πιθανούς εργοδότες τους. Στους υποψήφιους προσφέρονται μισθοί που ξεκινούν από 2.500 ευρώ, μαθήματα γλώσσας και υποστήριξη καριέρας παγκοσμίως στον τομέα υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Partner: medlabnews.gr Greece

Careers in White International – 
www.careersinwhite.com – 
contact@careersinwhite.com

Περισσότερα στο medlabgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ