Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΩΝ!

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ που ανεβάσαμε την περασμένη Παρασκευή από το inpaok.com έχει ακολουθήσει ένας διάλογος μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και Αρειανών μέσα από τα σχόλιά τους που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι περισσότεροι έχουν κρατήσει ένα "επίπεδο" με ήπιους χαρακτηρισμούς στα όρια της καζούρας, αλλά και με ουσιαστικό περιεχόμενο στη "συζήτηση" και στην αντιπαράθεση των απόψεών τους.
Σχόλια έκαναν και ορισμένοι ηλίθιοι που έβριζαν, όμως αυτοί "κόπηκαν" αφού το δικό τους επίπεδο είναι... στραβωστόμικο και χωρίς ουσία.
Διαβάστε μερικά από τα σχόλια, πληροφορώντας σας παράλληλα ότι παραμένουν ανοιχτά για να λάβετε μέρος κι εσείς κάνοντας κλικ ΕΔΩ όπου θα διαβάστε και την αφορμή που προκάλεσε τον "διάλογο":

 σχόλια:

  1. Προπαγανδιστες,οτι και να γραφεται,λιγοι εισται
    ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Απαντήσεις





    1. εγω
      ρε μαγκες δε θα πω πολλα.. ειμαι ενας οπαδος του ΠΑΟΚ απο το κιλκις
      ειμουν στον τελικο στο οακα.... εσθανομαι πολυ υπερηφανος που ειμαι
      ΠΑΟΚ. . .
      Διαγραφή
  2. 22.000 πραγματικές μετακινήσεις οπαδών. Οι αρειανοί ήταν 17.000 αφου 6.000 εισιτήρια τους έμειναν στα μπλοκάκια στα γραφεια τους
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!
    Από το samsung μου
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηφαίστειο. Λάβααααααααααααααααα
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχαχαχαχαχαχα,,, με λιγοτερα εισητηρια κ ομως περισσοτερος κοσμος!! 3 μερες πριν το τελικο ειχαμε sold aοut κ σεις μεχρι πριν λιγο παρακαλουσαν στα ραδια οι δημοσιογραφοι σας να στειλουν μνμ για να παρουν εισητηρια που τους ξεμειναν!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Απαντήσεις





    1. Κοίτα την ομαδούλα σου που ξαναπεσε στη β΄
      Διαγραφή
  7. ΠΑΟΚΑΡΑ Α Α Α Α Α Α
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχααχαχ άντε καλά.. δεύτεροι παντού
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Απαντήσεις





    1. εσεις σε ποια θεση ειστε ΠΑΝΤΟΥ;
      Διαγραφή
  9. Φαγατε 4 και ησυχασατε... Το λαο του ΑΡΗ δε τον ξεπερνατε, οσο και να χτυπιεστε! Ο ΑΡΗΣ ειχε κανει sold out 4 μερες πριν το ματς, με 23500 εισητηρια και 2000 προσκλησεις. Εσεις πηρατε 21500 και στο τελος τα κληρωνατε στα ραδιοφωνα για να γεμισουν πουλμαν. Τελος η προπανγανδα!!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Απαντήσεις





    1. Ρε, τι παραμύθι έχεις φάει στη ζωή σου από τους Σαουρίδηδες, τους Σκόρδες, τους Κόντηδες, τους Τσαλτίδηδες... Για ποιον λαό μιλάς; Πες ρε μια χρονιά, ΜΙΑ, που να είχε ο Αρούλης περισσότερα εισιτήρια από τον ΠΑΟΚ. Κι αν δεν βρίσκεις καμία, πες πόσες είχες πάνω από τα μισά εισιτήρια συγκριτικά με τον ΠΑΟΚ. Ο Εθνικός της Θεσσαλονίκης είσαι κακομοίρη. Σε ποια κατηγορία θα παίξεις; Ο ΠΑΟΚ ναι είναι δευτερος σε όλα. Ο Άρης όμως, πάντα τελευταίος. Συνέχισε να τρως τον παπά που σου σερβίρουν σε όλη σου τη ζωή για να είμαι εγώ ο πρώτος στην πόλη. Εμείς το είπαμε και το κάναμε: ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!"!
      Διαγραφή
  10. Ο ΠΑΟΚ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΝΩ Ο ΑΡΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ.
    ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ, ΕΝΩ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΙΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΗΜΕΝΕ.
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Αρειανέ, η ομάδα μας διαλύεται κι εσύ μιλάς για τον συμπολίτη; Να κάτι τέτοια μας έφαγαν. Ας συσπειρωθούμε στην ομάδα μας να δούμε τι μπορούμε να περισώσουμε. Οι άλλοι προχωράνε κι εσύ ασχολείσαι αν εμείς πήγαμε 2000 παραπάνω στο ΟΑΚΑ. Επικοινωνείς μωρέ με το περιβάλλον σου; Καταλαβαίνεις πού είναι αυτοί και πού εμείς; Άντε, φτάνει να τρως παπατζηλίκι από τους "επαγγελματίες" παράγοντές μας και τους επαγγελματίες δημοσιογράφους μας που μας σκόρπισαν. Φτάνει πια. Δεν αγανάκτησες μαζί τους και μασάς ακόμα από τις μλκίες τους;
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΑΟΚ και του χρόνου θα παίζει για τους ίδιους στόχους. Ο Άρης για ποιους στόχους θα παίζει;
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρτε χαμπαρι καημενοι παοκτσηδες... στο ερασιτεχνικο θα παιζω και με μενα θα ασχοληστε! Τοσο κομπλεξ εχετε που παρολο που παιζατε τελικο και εγω εχω ηδη πεθανει, στο λαο του ΑΡΗ πουλησατε βλαχομαγκια με το εμετικο πανο σας στο ΟΑΚΑ. Ουτε τα δικα σας παιδια σκεφτεστε με τις βλακειες που γραφετε! Τοσο μικροι ειστε! Ολη η Ελλαδα γελουσε... ακομα και οι σοβαροι οπαδοι σας! Για τις ζουγκλες της Αφρικης ειστε ρεεεεεεε!!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Απαντήσεις





    1. ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΟΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΦΟΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ.
      ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.
      Διαγραφή
    2. Πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Οσο για εμας, ασε μας, πεθαμενοι ειμαστε, καναμε καζουρα δυο μερες για την τιμη των οπλων... εχουμε μεγαλο καημο κατα τα αλλα. Σε μια πολη ζουμε και το βλεπεις. Παντως οσο και αν δε το παραδεχεστε, χωρις ΑΡΗ δεν μπορειτε και εμεις οταν ξαναγεννηθουμε, χωρις Παοκ δε θα μπορουμε...
      Διαγραφή
    3. Φίλε καλά κάνεις και λες την ομάδα σου.......αχλάδα και μάλιστα με ουρά. Δικαίωμα σου! Υπονοείς βέβαια ότι θα επιστρέψετε κάαααποοοτεεε και θα μας...
      Λοιπόν ξέρεις πόσες γενιές συνοπαδών σου το έχουν πει νωρίτερα αυτό; Και πάντα έβλεπαν την σκόνη του μεγάλου ΠΑΟΚ. Μια ζωή από κάτω είστε. Ρώτα τον παππού, τον μπαμπά. Και δώστου κάθε τρεις και λίγο στη β΄ εθνική. Τι να σας κάνουμε, ας προσέχατε όταν ήσασταν μικροί, όπως προσέχουν σήμερα τα πιτσιρίκια........
      Διαγραφή
  14. Φιλε Σ.Θ. ουτε νυχτωμενος ειμαι, ουτε ασχετος. Το που ειμαι το ξερω και το αν θα υπαρχω αυριο επισης το ξερω. Μπορει αυτοι να ειναι αυριο πρωταθλητες και εγω να εχω ηδη διαλυθει. Το οτι θα το βουλωσουμε ομως στη προπαγανδα τους που γινεται ακομα στη πολη, οχι ρε φιλε! Ξεχνας οι δικοι τους επαγγελματιες δημοσιογραφοι και παραγοντες πώς χρησιμοποιουσαν τοσα χρονια την εξουσια τους? Ακομα και ο Ιβαν τους πιστεψε και τους εταξε champion's league. Να φαμε και τωρα τον παπα τους? Χαιρεσαι που πετυχαν 'μια πολη, μια ομαδα'? Και αυτα δεν εχουν σχεση με τις δικες μας τεραστιες ευθυνες...
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Απαντήσεις





    1. Αδερφέ, αφού δεν καταλαβαίνεις εσύ που δείχνεις συνειδητοποιημένος, τότε δεν έχουμε καμιά ελπίδα ως ομάδα. Θα εμφανιστούν κι άλλοι, αν δεν εμφανίστηκαν ήδη, να μας δουλέψουν όπως οι προηγούμενοι. Να σου πω και κάτι που θα σε σοκάρει όπως σοκάρισε κι έμενα; Ο γιος μου τραγουδάει όλα τα συνθήματα του συμπολίτη γιατί τα έμαθε στο δημοτικό. Και ξέρεις γιατί; Γιατί στην τάξη του ήταν το μοναδικό αρειανάκι και ντρεπόταν. Έτσι μου είπε. Όλα τα άλλα οπαδοί του συμπολίτη είναι. Άσε φίλε δράμα. Στο ξαναλέω: Να κοιτάξουμε να περισώσουμε ότι μπορούμε.
      Διαγραφή
    2. Εχεις απολυτο δικιο, αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Αυτοι που αναλαμβανουν τις τυχες της ομαδας πρεπει να περισωσουν οτι μπορουνε. Ο κοσμος εχει κανει το χρεος του και με το παραπανω τοσα χρονια. Σε συγκριση με την ομαδα ζυγιζει 'πολλα' κιλα παραπανω. Και αυτο το αναγνωριζουν ολοι. Και επειδη δυστηχως παρον σαν ομαδα δεν εχω και δε ξερω αν θα εχω μελλον, ο μονος τροπος για να κανω το γιο μου αρειανακι
      οταν μεγαλωσει ειναι να του δειχνω την αποβαση του κοσμου στο οακα, στη Μαδριτη, στο Σιτυ και μεγαλες στιγμες της αυτοκρατοριας του μπασκετ. Δυστηχως τα μεγαλεια του παρελθοντος εχουμε στα χερια μας. Και αυτο δε δεχομαι να το μηδενισει και να το μικροποιησει κανενας! Αυτα, στα οποια ειμαι μεγαλος, θα τα υπερασπιστω υπερηφανα! ... και ας μεγαλωσουν οι αλλοι τα παιδια τους με καταπτυστα πανο για ναρκωτικα!
      Διαγραφή
    3. Ο κόσμος έκανε το μισό χρέος του. Πηγαίναμε στο γήπεδο από το πάθος μας και δίναμε τα ωραία μας λεφτουδάκια για την αγάπη μας όμως κανείς μας δεν αντιδρούσε στον super 3 και στην μανία τους να διοικούν την ιστορική ομάδα μας παριστάνοντας τους μεγιστάνες οι ψωμολυσσασμένοι που έκαναν καριέρα στις πλάτες του Άρη. Άσε αδερφέ, εγώ δεν ξαναμασάω. Καλά κάνουν οι άλλοι. Γιγαντώνουν τη δική τους ομάδα κι εγώ αισθάνομαι πλέον διαλυμένος. Μακάρι να αλλάξουμε μυαλά κι εμείς γιατί έτσι κανείς επενδυτής δεν πρόκειται να μας πλησιάσει. Σε λίγα χρόνια και τα μεγαλεία του παρελθόντος θα ξεθωριάσουν, περνώντας οι γενιές χωρίς κάποιες επιτυχίες. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει η πορεία της ομάδας.
      Διαγραφή
  15. κατα τα αλλα οι παοκτσιδες ασχολουνται με τον ρουλι...και εδω μεσα εχει περισσοτερους αριανους..σε παοκτσιδικο ρεπορταζ..και οι μπατσοι παοκ ειναι δηλαδη που λενε οτι ειμασταν περισσοτεροι?
    ΑπάντησηΔιαγραφή

    Απαντήσεις





    1. Εδω ειναι οι μοναδικοι με πτυσσομενο γηπεδο... ακομα λενε οτι χωραει 40.000. Τι αλλο θα ακουσουμε... Το θεμα ειναι οτι μετα και τις σφαλιαρες που θα φανε στα πλει οφ, θα σκοτωθουν και μεταξυ τους και θα γελαμε... α ρε Ιβαν που ονειρευοσουν πρωταθληματα και ευρωπαϊκα, κυνηγημενος θα φυγεις τελικα.
      Διαγραφή
  16. Μην ασχολειστε με τους Αρειανους ρε καρντασια! Το οτι κατεβασαν 2000 παραπανω κοσμο στο ΟΑΚΑ, καθαρα θεμα περισσοτερων εισητηριων ειναι. Τι να κανουμε δηλαδη, αφου πηραμε λιγοτερα. Αν παιρναμε 30000, θα κατεβαζαμε 30000. Σεβομαι το πονο τους που ομαδα δεν εχουν, για την πρωτια τους στη μετακινηση και οι Αθηναιοι το λενε. Ουτε θεμα μαγκιας, ουτε τιποτα αλλο ειναι.
    Εμενα με νοιαζει που ξεφτιλιστηκα στον τελικο, που εκανα 1000 χιλιομετρα να βρεθω διπλα στην ομαδα και αυτα τα κοπροσκυλα μας κοροιδεψαν ολους. Ιβαν Σαββιδη και Ζηση Βρυζα παρτε την κατασταση στα χερια σας για να μη γυρισει πλατη και ο κοσμος. Τετοια κοροϊδια στα playoffs δε τη σηκωνουμε... σε μια χαμενη χρονια καντε τουλαχιστο το αυτονοητο στο τελος! Θελω μεγαλη ομαδα πια!!!
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ