Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΤΥΧΙΑ, ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ, ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

"Δεν καταλαβαίνω τι συνέβη σήμερα. Είχαμε καθολική υπεροχή, ο Αστέρας προηγήθηκε με ένα καθαρό φάουλ που δεν δόθηκε για ακόμη μία φορά φέτος στην Τούμπα. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, χάσαμε ευκαιρίες, θέλει και τύχη" είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: 
"Εγώ βλέπω υγεία μέσα στην ομάδα, βλέπω παίκτες να προσπαθούν πολύ και να έχουν πάθος για την επόμενη μέρα. Ηταν η 1η αγωνιστική των πλέι οφ όλα είναι ανοιχτά και συνεχίζουμε", είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

"Ημασταν σε κακή κατάσταση μας έδωσε και αυτή την σφαλιάρα ο διαιτητής... Δεν θυμάμαι να μην έχει δοθεί τέτοιο φάουλ υπέρ μας. Σήμερα δείξαμε ότι ήταν ένα κακό βράδυ ο τελικός, αλλά στο τέλος δεν δικαιώθηκε η προσπάθειά των παιδιών. Εγιναν πολλές φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε"

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: "Ο κόσμος όταν δει προσπάθεια θα χειροκροτήσει. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος σήμερα. Γνωρίζω την πίκρα από τον χαμένο τελικό, ξέρω τι σημαίνει ένας χαμένος τελικός για τον ΠΑΟΚ, δεν θα νιώσω ενοχές γιατί πήγαμε την ομάδα στον τελικό μετά από 11 χρόνια. Ναι ήταν όλα άσχημα, ναι χάσαμε με άσχημο τρόπο αλλά ο ΠΑΟΚ έχει επόμενη μέρα και αυτοί οι παίκτες πρέπει να μείνουν ενωμένοι".

Για το αν υπάρχει εξτρά κίνητρο για νίκη επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή (4/5): "Είναι ένα κίνητρο μεγάλο. Δεν είναι η διαφορά μας αυτή. Το δείχνει και η βαθμολογία. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, εμείς θα είμαστε πλήρεις, εκτός του Κατσουράνη, του Μαντούρο και του Κίτσιου όλοι οι άλλοι θα είναι διαθέσιμοι και πιστεύω θα είμαστε πιο δυνατοί. Οταν υπάρχει τόση αρνητική ενέργεια, δεν ξέρω. Εγώ δεν τον ονειρεύομαι έτσι τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να διαλύει την ομάδα ένας χαμένος τελικός. Ευχαριστώ και αυτούς που αποδοκίμασαν και αυτούς που συμπαραστάθηκαν σήμερα. Υπάρχει επόμενη μέρα".

Για το αν λείπει από τον ΠΑΟΚ μία μεγάλη νίκη: "Η πρόκριση επί του Ολυμπιακού ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα πιστέψει και παραπάνω ο κόσμος, γιατί εμείς πιστεύουμε στην ομάδα"

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια: "Αυτό που συμβαίνει στα εκτός έδρας ματς είναι μία πραγματικότητα. Ελπίζω να βρούμε την λύση".

Για τον Σαλπιγγίδη: "Συζήτησα μαζί του, δεν ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Θα δούμε η συνέχεια πως θα είναι"

Για τις τελευταίες εξελίξεις με την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση: "Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν εκεί. Γνωρίζω χρόνια τι γίνεται στην οικογένεια την δικιά μας. Δεν τα επικροτούμε τέτοιες κινήσεις, δεν συμφωνώ. Η διοίκηση κάνει ό, τι μπορεί για να συμπλεύσει με τους οπαδούς. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με την επίσκεψη".

Για τα προγνωστικά του για την εξέλιξη των πλέι οφ: "Θα πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα, θα είναι πιο δύσκολα απ' ότι πέρσι γιατί τώρα έχει προηγηθεί ένας χαμένος τελικός. Ολες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλες, θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος"

Για την επίσκεψη Σαββίδη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του τελικού: "Εχω εκφράσει την θέση για αυτά τα θέματα την περσινή χρονιά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ