Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κώστας Γκιουλέκας στο MEGA: “Εθνικά επικίνδυνη η πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ”

Την πολιτική ανευθυνότητα και την πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Ο υφυπουργός επέκρινε την στείρα αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που μόνιμα λέει «όχι» σε όλα, υπενθυμίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψήφισε ακόμα και διάταξη νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η οποία, για πρώτη φορά φέτος, καθιέρωσε την εντελώς δωρεάν φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ (!).

Χαρακτηριστικά, σημείωσε: «Αναρωτιέμαι τι είδους αριστερή πολιτική είναι αυτή που σου υπαγορεύει να καταψηφίζεις ακόμα και τη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα ελληνόπουλα να σπουδάζουν στα Δημόσια ΙΕΚ εντελώς δωρεάν… ».

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επέκρινε την «επικίνδυνη και διαχρονικά επιπόλαιη πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα. Tα όσα φέρεται να δήλωσε περί “Δημοκρατία της Μακεδονίας” ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ή τα όσα έχουν δηλώσει τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη Δημήτρης Χριστόπουλος δεν τα ακούμε για πρώτη φορά» είπε.

Και πρόσθεσε: «Σας υπενθυμίζω ότι ανάλογες δηλώσεις έχουν γράψει και έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια αρκετά πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω μπροστά μου δύο έγγραφα , ένα από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα και ένα από την οργάνωση του Υμηττού στα οποία στελέχη και σημερινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούν τα Σκόπια “Δημοκρατία της Μακεδονίας”!». Τα σχετικά έγγραφα παρέδωσε στους δημοσιογράφους της εκπομπής Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η “ΡΟΖΑ”, η “Οικολογική Παρέμβαση”, η “Κόκκινο” και η “Διεθνιστική Εργατική Αριστερά” που κάνουν λόγο για… “αναφαίρετο δικαίωμα των Σκοπίων να ονομάζονται Μακεδονία” και αναγνωρίζουν την …“Δημοκρατία της Μακεδονίας”, με το συνταγματικό της όνομα»…

Τέλος μίλησε για άλλα πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλούν το κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου «Βόρεια Κύπρο» και μιλούν για… καταπίεση των Τουρκοκυπρίων από τους Ελληνοκύπριους!

«Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα και μπορεί να τα βρει ο καθένας με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο! Αυτή είναι η πολιτική υπευθυνότητα που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά να κυβερνήσει τη χώρα», κατέληξε ο Κώστας Γκιουλέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ