Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Η διοίκηση της περιφέρειας έχει εγκαταλείψει μια νευραλγική υπηρεσία»

Την διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης. Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω», τόνισε πως η υπηρεσία παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης καθώς υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό 
«Είναι φανερό πως η διοίκηση της περιφέρειας έχει εγκαταλείψει αυτήν την νευραλγική υπηρεσία, στην οποία καθημερινά προσφεύγουν οι πολίτες . Η διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών δυτικής Θεσσαλονίκης αντί να λειτουργεί αποτελεσματικά και με διαφάνεια, έχει υποβαθμιστεί. Το αποτέλεσμα είναι η διαρκής ταλαιπωρία πολιτών και υπαλλήλων» τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού, συζήτησαν με την διοίκηση και τους εργαζομένους τα μεγάλα προβλήματα που έχει η υπηρεσία. Ο κ. Μπόλαρης υπογράμμισε πως « βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την απαράδεκτή εικόνα από την έλλειψη καθαριότητας , την έλλειψη προσωπικού και μηχανοργάνωσης. Είδαμε τους δυσαρεστημένους πολίτες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν κάτω από αυτές τις συνθήκες και τους εναπομείναντες υπάλληλους να δίνουν έναν άνισο αγώνα. Η εικόνα αυτή πρέπει ν’ αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ