Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Σύσκεψη του συνδυασμού της “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” του Γιάννη Καραγιάννη (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 29 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΟΡΩΝΕΙΑ», συνάντηση εργασίας όλων των υποψηφίων της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Κατά την διάρκεια της σύσκεψης μέσα από δημιουργικό διάλογο εξειδικεύθηκαν οι γενικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και συζητήθηκε το αναλυτικότερο πρόγραμμα για όλες τις Δημοτικές Ενότητες, και ξεχωριστά για κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Καραγιάννης τόνισε στην ομιλία του, ότι οι κύριοι στόχοι της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» είναι η αποκέντρωση της διοίκησης του Δήμου, η αντιμετώπιση της καθημερινότητας και η προστασία του περιβάλλοντος. Επεσήμανε ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και στην στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των ανέργων συμπολιτών μας, που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση διοίκησης της παράταξης του, η οποία στηρίζεται στην εξοικονόμηση πόρων μέσα από την μείωση των περιττών δαπανών, στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και στον σωστό σχεδιασμό και αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020. Τέλος, αναφέρθηκε στην εκλογική τακτική του συνδυασμού.

Κλείνοντας ο κ. Καραγιάννης τόνισε: « Θέλουμε να δώσουμε το ξεκάθαρο μήνυμα στους συνδημότες μας, ότι είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις. Δεσμευόμαστε να δώσουμε ζωή και δύναμη στις τοπικές και δημοτικές μας κοινότητες, εκχωρώντας ουσιαστικές αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια. Δεσμευόμαστε ο πολίτης να εξυπηρετείται άμεσα και αποτελεσματικά στον τόπο διαμονής του. Δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του. Για αυτό τον λόγο, αλλά και για να τονίσουμε ότι για την παράταξη μας όλοι οι υποψήφιοι είναι ίσοι και ισότιμοι, την Κυριακή στην

παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού μας, θα ξεκινήσουμε με αναφορά πρώτα των υποψηφίων για τα τοπικά συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και στην συνέχεια θα αναφερθώ στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους».

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού και τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου θα γίνουν την Κυριακή 4 Μαΐου στις 11.30 π.μ. στον Λαγκαδά. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ