Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Π. Ψωμιάδης για Κούλογλου

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις θέσεις του Στέλιου Κούλογλου γύρω από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κύριος Κούλογλου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να βρει ένα τρόπο να ακουστεί το όνομα του. Αντέγραψε λοιπόν τη Ρεπούση της άρνησης των γενοκτονιών και τον Δήμου του ειδωλολατρικού Άγιου Φωτός, επενδύοντας και αυτός στη βέβαιη προβολή ανάλογων προκλητικών δηλώσεων από την πλειοψηφία των μεγάλων ΜΜΕ.
Γιατί στη σημερινή Ελλάδα όποιος τολμήσει να αρθρώσει λόγο πατριωτικό καθυβρίζεται ως εθνικιστής και φασίστας, από τη μειοψηφία των δήθεν προοδευτικών με τις δεξιές τσέπες, αυτών που πραγματικά ελέγχουν την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Έτσι δικαιώνεται καθημερινά ο αξεπέραστος Σαράντος Καργάκος, όταν έγραφε πως «μπορεί το 1821 κάποιοι από τους αγωνιστές να μην είχαν ελληνική φωνή, είχαν όμως ελληνική ψυχή. Σήμερα κάποιοι έχουν ελληνική φωνή αλλά όχι ελληνική ψυχή».
Ένα είναι βέβαιο: ο κύριος Κούλογλου απέκτησε καλούς φίλους με τη δήλωση του αυτή στο εξωτερικό, φίλους που είναι βέβαιο πως δεν θα τον αφήσουν μόνο στην επερχόμενη εκλογική μάχη. Αλίμονο, τέτοιες ¨μοντέρνες¨ φωνές θα ήταν εξαιρετικά βολικές στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο...»

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Στην Καστοριά και στα Γιάννενα θα βρεθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Συγκεκριμένα, ο Π. Ψωμιάδης θα δώσει το παρών στα εγκαίνια της 39ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας που θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 το πρωί στο Διεθνές Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στις 12.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο GRANDSERAI (Δωδώνης 33).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ