Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Τους πρωταθλητές Ελλάδας και τους διακριθέντες στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης, παίδες και εφήβους, του Συλλόγου «Μακεδόνες Ευόσμου» βράβευσε o Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους, στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές τους για την επιβράβευση των προσπαθειών τους, που, όπως τόνισε, «αποδεικνύουν στην πράξη ότι με επιμονή, υπομονή και προσήλωση στο στόχο, η πρωτιά είναι εφικτή». Απευθυνόμενος στους αθλητές, ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα κατακτήσουν σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων και τους ενθάρρυνε να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους, γιατί «οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι, όταν θέλουμε, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά». «Σε κάθε εθνικό στόχο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα σταθεί συμπαραστάτης στις προσπάθειές σας. Εύχομαι να έχετε μόνο νίκες», κατέληξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά τους, οι προπονητές και οι αθλητές ελληνορωμαϊκής πάλης του Συλλόγου «Μακεδόνες Ευόσμου» ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για τη θερμή υποδοχή και την τιμητική βράβευση, ενώ τον διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζονται για να φέρουν περισσότερες διακρίσεις στην Κεντρική Μακεδονία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ