Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

"ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ", ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!

Μετά από απαίτηση πολλών φίλων του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό και ήθελαν να μη χάσουν τη συλλεκτική εφημερίδα με το καταπληκτικό cd -ΔΩΡΟ, η εφημερίδα με τίτλο ¨”ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ”, που εκδίδεται αποκλειστικά για τον τελικό του κυπέλλου ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ στα περίπτερα.

Μπορείτε να απολαύσετε το cd με τα καλύτερα συνθήματα και τραγούδια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και να διαβάσετε τις καταπληκτικές συνεντεύξεις του Νίκου Βεζυρτζή, του Γιώργου Κούδα, του Μιχάλη Λεοντιάδη, του Νίκου Καραγεωργίου, πολλών επώνυμων celebrities φίλων του ΠΑΟΚ, φωτογραφίες από την κερκίδα του παρελθόντος και προτροπές από πρώην ηγέτες της κερκίδας, για το πώς πρέπει να πάει ο κόσμος στην Αθήνα.

Ακόμη: Τα SOS που πρέπει να ξέρουν οι οπαδοί του “δικεφάλου” που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και οι 11 σκέψεις του Πάμπλο Γκαρσία, για το πόσο θα ήθελε να παίξει σε αυτόν τον τελικό!

Η εφημερίδα κυκλοφορεί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με 48 σελίδες, σακουλοποίηση και δώρο το CD, μόνο με 1,20 ευρώ, τη στιγμή που πολλές εφημερίδες τιμώνται 1,30 και χωρίς CD!!

Συλλεκτική εφημερίδα για τον τελικό, ζητήστε την: “ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ” από τους συντελεστές του ARENA 89,4. Αγοράστε την, διαβάστε την και θα ενημερωθείτε πλήρως για όσα συμβαίνουν πριν τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ