Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (video)

Για παράνομη διακίνηση εξαρτημάτων όπλων μέσω διαδικτύου συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας «Ζ» στη Θεσσαλονίκη έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σπίτι του αστυνομικού βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει τις 100.000 ευρώ ενώ για την ίδια υπόθεση οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν και τον αδερφό του αστυνομικού. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση. Ο αστυνομικός παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο από την εισαγγελία διατάχθηκε να γίνει ξεχωριστή έρευνα για ξέπλυμα βρόμικού χρήματος καθώς και για εμπόριο όπλων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταγγελία που έγινε στους αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων γινόταν αναφορά και για σχέσεις του συγκεκριμένου αστυνομικού με τη Χρυσή Αυγή χωρίς ωστόσο αυτό να προκύπτει επίσημα μέχρι στιγμής.

« Γ..ώ, τον συνδικαλισμό σας»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός που συνελήφθη είχε καταγγελθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Τσαραμπουλίδης για ένα επεισόδιο που σημειώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2011. Τότε ο αστυνομικός της ομάδας «Ζ» μαζί με άλλους συναδέρφους του έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο ένα μέλος του ταξικού Συνδικάτου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Τηλεπικοινωνίας και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ). Συνδικαλιστές που αντιλήφθηκαν το περιστατικό έπσευσαν στο σημείο και σύμφωνα με τις καταγγελίες δέχθηκαν προπηλακισμούς από αστυνομικούς. Μάλιστα ο αστυνομικός της ομάδας «Ζ» που συνελήφθη φέρεται να απώθησε τους συνδικαλιστές φωνάζοντας: « Γ..ώ, τον συνδικαλισμό σας, εσείς κάνατε την Ελλάδα σκ..ά»! Ωστόσο τότε ο πρόεδρος του ΕΚΘ δεν υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό.

agelioforos.gr 

www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ