Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ

Θα αργήσουμε να ξαναδούμε τον Ροναλντίνιο στα γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος άσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ατλέτικο Μινέιρο και η μαγνητική τομογραφία έδειξε ρήξη στον προσαγωγό του αριστερού μηρού του. Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες!

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από τον οργανισμό του 33χρονου. Διότι, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, το χρονικό διάστημα μπορεί να μειωθεί στους 2,5 μήνες ή και να αυξηθεί στους 3,5, ανάλογα με το πως θα ανταποκριθεί ο παίκτης στην θεραπεία που θα του γίνει.

Δεδομένα, ο «Ρόνι» θα κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (πέραν της Ατλέτικο θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές Ασίας και Αφρικής, η Μπάγερν Μονάχου, η Μοντερέι, η Όκλαντ Σίτι και η Ράχα Καζαμπλάνκα), που ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου, με τον σύλλογό του, όμως, να ντεμπουτάρει στη διοργάνωση στις 18 του μήνα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, όμως, ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και το ΄δειξε μέσω Twitter, όπου έγραψε (και μάλιστα με κεφαλαία) «πιστεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ