Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ!

Πλαστές ταυτότητες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του ΣΔΟΕ μέχρι και πλαστή κάρτα απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ, κατείχε 19χρονος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, 44χρονος υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κατήγγειλε ότι ο 19χρονος πήγε στο μαγαζί και προσποιούμενος υπάλληλο του ΣΔΟΕ, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα, διενήργησε έλεγχο, κατά τον οποίο διαπίστωσε υποτιθέμενες παραβάσεις. Προκειμένου λοιπόν να μην επιβληθεί πρόστιμο, απαίτησε 100 ευρώ, όμως ο υπάλληλος αρνήθηκε να συνεργαστεί και τον έδιωξε αλλά λίγο αργότερα αυτός επέστρεψε ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό. Συνελήφθη ωστόσο από αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί στους οποίους, κατά τη μεταφορά του στο Τμήμα, δήλωσε υπάλληλος της ΕΥΠ επιδεικνύοντας πλαστό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και τους απείλησε.

Ο 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, πλαστογραφία, απειλή και αντιποίηση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ