Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Φωτογραφίες από τα ευρήματα στη μεζονέτα του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Ακόμα και μπουκάλια κρασιού με τη μορφή του Μπενίτο Μουσολίνι φύλαγε στο σπίτι του ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Εκτός από τα όπλα - ένα πιστόλι 9 mm LUGER και ένα εξάσφαιρο περίστροφο COLT 38 Special - που κατείχε παράνομα, στη μεζονέτα του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν επίσης, άδεια μπουκάλια κρασιού με τον Μουσολίνι στην ετικέτα, να χαιρετά ναζιστικά, φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, στο πάνω μέρος της οποίας αναγράφεται «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», πλήθος βιβλίων που αναφέρονται στους ναζί, σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό των ναζί και κράνη με τα διακριτικά των SS και τη σβάστικα.

Βρέθηκαν ακόμη ένα DVD για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, με το πουλί της Χούντας στο εξώφυλλο, μία ξιφολόγχη συνολικού μήκους 53 εκ., με μήκος λάμας 42 εκ., σιδερογροθιά, 75 δισκέτες Η/Υ, καθώς επίσης Ευαγγέλια παλαιού τύπου, για τα οποία ερευνάται αν εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ