Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ: "ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ"

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη NOVA για τον πρόσφατο αγώνα με την Κέρκυρα, το μυστήριο στη διαφορά της απόδοσης του ΠΑΟΚ εντός κι εκτός έδρας και φυσικά τον επόμενο αντίπαλο του «Δικεφάλου», τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την ερώτηση για το αν συμφωνεί με την άποψη πως στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια από τις πλέον ολοκληρωμένες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν: «Συνήθως δε μιλάω για τέτοια πράγματα, για το αν ήταν ή όχι από τα καλύτερα παιχνίδια μας επειδή όπως ξέρετε το να παίξεις καλά ορισμένες φορές χρειάζεται ψυχολογικά 'βοηθήματα' για να συνεχίσεις ακόμη καλύτερα. Είναι αλήθεια πως σ' αυτόν τον αγώνα βρήκαμε τέτοιες στιγμές όπως ήταν το γκολ του Γκαρσία και η χρονική στιγμή που σημειώθηκε το γκολ του Αθανασιάδη, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας.
Κι επίσης πρέπει ν' αποδεχτούμε πως η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε πως ήταν ένας ωραίος αγώνας, σίγουρα μπορώ να σκεφτώ καλύτερους όπως με την Τότεναμ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ... Το πιο σημαντικό για μας σήμερα είναι να συνεχίσουμε εξίσου καλά».

Υπάρχει εξήγηση γιατί ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται τόσο καλός και συνάμα αποτελεσματικός στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του σε αντιδιαστολή με το τι συμβαίνει στους αγώνες της Τούμπας;
«Δεν είναι εύκολη η απάντηση. Νομίζω πως έχει μερικώς να κάνει με την ψυχολογία, επίσης με τη συγκέντρωση, πρέπει να είναι πιο ... σημαντική, ενώ θα πρέπει ν' αλλάξουμε λίγο την ουσιαστική συμπεριφορά μας. Πολλές ομάδες που έρχονται στην Τούμπα κλείνονται στην περιοχή τους κι αυτές οι καταστάσεις απαιτούν διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά»

Από το καλοκαίρι στην προετοιμασία μας είχατε πει για την πρόθεσή σας τα δυο από τα τρία μέλη της μεσαίας γραμμής να βρίσκονται ψηλά αφήνοντας το εναπομείναν μπροστά από την άμυνα. Η τελευταία φορά που το δοκιμάσατε, αν δεν κάνω λάθος ήταν με τη Ρούμπιν στο Καζάν.
«Είμαι σίγουρος πως ο Γκαρσία με την εμπειρία του, με την ευφυΐα του ακόμη και μόνος μπορεί να σταθεί μπροστά από την άμυνα. Μπορεί να δώσει καλές απαντήσεις έστω και χωρίς παρτενέρ. Ορισμένες φορές μπορεί να χρειάζεται λίγη βοήθεια από τους υπόλοιπους μέσους, όμως μίλησα μαζί του γι' αυτό κι ένας καλός Γκαρσία, ακόμη και λίγο πάνω από τα τριάντα είναι καλός»

Η άποψή σας για τον ΠΑΣ και τί περιμένετε από τους παίκτες σας την προσεχή Κυριακή;
«Σύμφωνα με αυτά που είδα διαθέτουν πολύ καλή οργάνωση. Εχουν ορισμένους παίκτες με πολύ καλή εμπειρία. Ολοι γνωρίζουν για τους δυο καλούς επιθετικούς, Βίλα και Μπακαγιόκο, που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα σε κάθε άμυνα, αλλά η δύναμη πυρός είναι η οργάνωσή τους, με καλό τερματοφύλακα, δυνατή μεσαία γραμμή ... Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος του»

Θα θέλατε να σχολιάσετε αυτά που έγιναν στην Κέρκυρα στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα;
«Αυτήν την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά με τη δεύτερη ομάδα. Είδαμε ορισμένους σημαντικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δουλεύουν και δουλεύουμε σκληρά για να τους προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα κι ελπίζω η δουλειά που έχουμε κάνει προς αυτήν την κατεύθυνση ν' αποδώσει καρπούς σύντομα», δήλωσε τεχνικός του «Δικεφάλου» με προφανή κι απόλυτα σεβαστή διάθεση να μην επανέλθει επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ