Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΣΑΔΟ: "ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΪΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ"!

Ο προπονητής του Αρη, Μανουέλ Μασάδο, μίλησε στη NOVA για το κρισιμότατο παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά τη φιλία του με τον Ζεσουάλδο Φερέϊρα!

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: 
«Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν τρεις πόντοι τους οποίους πρέπει να διεκδικήσει η ομάδα. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο για απώλεια βαθμών, καθώς έχουμε μείνει αρκετά πίσω, όσον αφορά την υπόθεση των play offs. Πέραν των δικών μας αποτελεσμάτων, εξαρτόμαστε και από τα αποτελέσματα των άλλων που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου. Εχω ξαναπεί, λοιπόν, πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, με έναν σημαντικό αντίπαλο. Εχει την ίδια κρισιμότητα για εμάς ακόμη κι αν δεν είχαμε κερδίσει τον Πανιώνιο, όπως και αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και δεν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα. Λέω, λοιπόν, πως δεν έχουμε το περιθώριο να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια, πρέπει να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα, περιμένοντας στραβοπατήματα των αντιπάλων, ώστε στο τέλος να δούμε αν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο των play offs».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: 
«Το σημαντικό για ένα παιχνίδι είναι όταν μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στις τέσσερις γραμμές οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κάνουν τα πάντα και οι διαιτητές να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι, ώστε να κερδίσει η κάθε ομάδα ότι μπορεί, αγωνιστικά. Τώρα να συζητήσουμε για προβλήματα που μπορεί να έχει διοικητικά ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κανένα νόημα, καθώς και η δική μας ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και απ΄ ότι παρακολουθώ, οι περισσότερες από τις 16 ομάδες της Superleague, αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα. Όταν όμως μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σκέφτονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους».

Για τον φίλο του, Ζεσουάλδο Φερέϊρα: 
«Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα, είναι ένας από τους πολύ μεγάλους Πορτογάλους τεχνικούς. Εχει πολύ μεγάλη εμπειρία, έχει πάρει πολλούς τίτλους στην καριέρα του και εγώ έχω τη χαρά να τον γνωρίζω και προσωπικά, έχοντας μια φιλική σχέση μαζί του. Για το λόγο αυτό, θέλω να του ευχηθώ κάθε επιτυχία με την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, εκτός από τα επόμενα 90 λεπτά που θα είμαστε αντίπαλοι».

Για το χειροκρότημα των φίλων του Αρη προς το πρόσωπό του: 
«Είναι ένα γεγονός πάρα πολύ ευχάριστο. Οποιοσδήποτε άνθρωπος, όποια δουλειά κι αν κάνει, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η δουλειά του. Πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο, όπου το χειροκρότημα το κερδίζεις δύσκολα από τον οπαδό σου, καθώς η δικιά σου η δουλειά, έχει να κάνει και με τη δική τους τη ζωή. Επομένως προσπαθείς κι εσύ, μέσα από τη δική σου δουλειά να προσφέρεις χαρά σ΄ όλους αυτούς που είναι εκεί και σε στηρίζουν. Με χαροποιεί, λοιπόν, πάρα πολύ η συγκεκριμένη κίνηση, μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Παρ΄ όλα αυτά είναι η στιγμή να πω, πως η δική μας η δουλειά είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτό το οποίο κάνει ο κόσμος, γιατί θεωρώ ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν πάρα πολύ σημαντική η στήριξη την οποία μας δώσανε. Επομένως μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μπορέσαμε να τους το ανταποδώσουμε, δίνοντάς τους χαρά για όλη την εβδομάδα που ακολούθησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ