Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διαγραμματειακό όργανο της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Βόρειας Ελλάδας συγκροτείται με απόφαση του Γραμματέα του Κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζου, στο οποίο θα προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης.
Στο όργανο θα μετέχουν όλοι οι αναπληρωτές γραμματείς του κόμματος, που έχουν τοποθετηθεί με χώρο ευθύνης τη Βόρεια Ελλάδα. Το διαγραμματειακό θα συνεδριάζει τακτικά για να εξετάζει τα ζητήματα αρμοδιότητας κάθε Γραμματείας.
Τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου οργάνου έδωσε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σε σύσκεψη που πραγματοποίησε μετά τη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Στο όργανο θα συμμετέχουν οι αναπληρωτές γραμματείς: Νίκος Φώτος (Οργανωτικού) Αντ. Οικονόμου (Πολιτικού Σχεδιασμού), Άγγελος Χατζηδημητρίου (Εκλογών), Θάνος Κουλουντμπάνης (Νέων Τεχνολογιών), Μάγδα Καρακόλη (Γυναικών), Βίκυ Ευταξά (Περιβάλλοντος) Κώστας Ζαχαράκης (πρώην βουλευτών), Βασ. Κανάκας (Αγροτικού), Γιάννης Πάιδας (Συνδικαλιστικού), Ανθή Πορφυριάδου (Παλιννοστούντων και Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων), Θόδ. Αθανάσαρος (Αυτοδιοίκησης), Ανδρέας Πολίτης (Αποδήμων και Ετεροδημοτών) και Άννα Ευθυμίου (αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου), καθώς και οι Πρόεδροι των τεσσάρων ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης Τάσος Εμμανουηλίδης (Κεντρικού Τομέα), Θόδωρος Μητράκας (Ανατολικού), Μίλτος Τασούλης (Δυτικού) και Κυριάκος Λαζός (Β' Περιφέρειας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ