Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΑ "ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ" ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται σιγά-σιγά οι λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας για τη δράση του κύκλωματος ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στις 21 Μαρτίου, το οποίο είχε απλώσει τα δίχτυα του σε ανθρώπους υπεράνω υποψίας.

Ο πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής με βάση τη δικογραφία, χρησιμοποιούσε κωδικό για να παραγγείλει δόση κοκαΐνης, λέγοντας τη λέξη «εισιτήριο». «Φέρε μου δύο εισιτήρια», έλεγε στον έμπορο, ζητώντας δύο γραμμάρια του συγκεκριμένου ναρκωτικού. Η μία παραγγελία φέρεται ότι έγινε στις 14 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω και η δεύτερη στο Περιστέρι, στις 17 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο παρουσιαστής αγόραζε κοκαΐνη αποκλειστικά για ιδία χρήση και δεν βαρύνεται από κάποια κατηγορία.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται στις 21 Μαρτίου, όταν οι άνδρες της δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τρεις Έλληνες κι έναν Αλβανό για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, σε Κορυδαλλό και Ελληνικό.

Μετά τη σύλληψη κατέσχεσαν ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνης, 12.000 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και δύο αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ