Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 19:30. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μετά τις τρεις χθεσινές αναμετρήσεις, σήμερα διεξάγονται οι υπόλοιπες πέντε που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά οι αγώνες, οι ώρες διεξαγωγής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως εξής:


- Στις 15:00 η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον Λεβαδειακό, από το Novasports 2, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

- Στις 17:15, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, από το Novasports 3, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Αργυρόγλου.

- Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Εργοτέλη, από το Novasports 2, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Σπύρου Δημολίτσα.

- Στις 19:30, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, από το Novasports 2, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Κωστή Μπότσαρη. 

- Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, από το Novasports1 & Novasports HD, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ