Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΨΕ Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ". ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Η παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – Οικολογία στην Πράξη, του Δήμου Θεσσαλονίκης κόβει σήμερα την πίτα της στο Τελλόγλειο.
Η πρόσκληση της παράταξης και οι οδηγίες προσέλευσης:
Την πίτα της για το 2012, κόβει σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις 8μ.μ., στο ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ, η παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – Οικολογία στην Πράξη, του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο τυχερός θα είναι αυτός, ο οποίος θα βρει το νόμισμα του ενός λεπτού (διότι λεφτά δεν υπάρχουν και τίποτε από όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε στην πόλη δεν αγοράζεται) και θα κερδίσει δύο προσκλήσεις για την εξαιρετική παράσταση «το μαγαζάκι του τρόμου» στο Θέατρο Σοφούλη (διότι υπάρχουν και χειρότερα).
Η εκδήλωση δε θα συνοδευθεί από επετειακές ομιλίες.
Σας περιμένουμε!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΑΕΛΕΥΣΗΣ!
Λεωφορεία ΟΑΣΘ για το Τελλόγλειο (στάση ακριβώς μπροστά):
-17, 37 (διαδρομή προς κέντρο-Σταθμό), 24 (διαδρομή προς Χίλια δένδρα)
Χρήσιμες πληροφορίες για δρομολόγια, ωράρια κλπ στο oasth.gr
- Για όσους χρησιμοποιήσουν ΙΧ, σχετικά εύκολα βρίσκετε να σταθμεύσετε στη Βυζουκίδου (ανεβαίνοντας τη Βιζυηνού για 40 Εκκλησιές, στρίβετε δεξιά) και αφού παρκάρετε, βρίσκετε το μονοπάτι που σας κατεβάζει ακριβώς στην πλαϊνή είσοδο στον 1ο όροφο του Τελλόγλειου, δηλ. ακριβώς στο χώρο της εκδήλωσης.

β΄ επλογή:
- 17, 37 (διαδρομή προς Τριανδρία & Κρυονέρι αντίστ.). Κατεβαίνετε στο ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ (μόλις βγει στην Αγ.Δημητρίου) και είτε γυρνάτε και περπατάτε προς το κέντρο είτε περνάτε απέναντι και παίρνετε το 17 ή 37 για 2 στάσεις (Αχεπα-κολυμβητήριο και Τελλόγλειο)
- 15 (40 Εκκλησιές). Κατεβαίνετε στην 3η στάση της ανηφόρας (Πλατ. Παύλου Μελά). Κατεβαίνετε τα σκαλιά στο πάρκο και κατευθύνεστε δεξιά για να βρείτε τη Βυζουκίδου. Συνεχίζετε κατηφορικά, και μετά την περίφραξη του Τελλόγλειου θα βρείτε το μονοπάτι ...(βλ.παραπάνω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ