Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ... 0-7!!! Ο "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ "ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ!

3-0 στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. 2-0 στην Τούμπα για το κύπελλο. 0-2 στο ΟΑΚΑ σήμερα στο δεύτερο ματς πρωταθλήματος και, μάλλον, έπεται συνέχεια στα πλάι όφ...
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένα εκπληκτικό 30λεπτο έδειξε ότι όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να χάσει το ματς αλλά δεν συμβιβάζεται ούτε με την ισοπαλία μέσα στο ΟΑΚΑ.
 
Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος και οι επόπτες έκαναν ότι μπορούσαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ αφήνοντας τον Λυμπερόπουλο να παίξει ακόμη και μπάσκετ για να μπορέσει να σκοράρει. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Γλύκου όταν προσπάθησε να τη σπρώξει με το χέρι προς τα δίχτυα ο επιθετικός της ΑΕΚ και η διαιτησία γλίτωσε από ένα ακόμη μεγάλο ρεζιλίκι, στην περίπτωση που κατέληγε η φάση γκολ.
Ακόμη, ο ανεκδιήγητος Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη γιατί πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε δίνοντας μια... φάπα στο σημαιάκι του κόρνερ!!!
Φοβερός ο Γκαρσία!
Φοβερός ο Λάζαρ!
Φοβερός ο Φωτάκης που έπαιζε τραυματίας και τον σακάτεψε στο 70 ο Μανωλάς!
Μεγάλες μάχες από Σαλπι και Γεωργιάδη που πήγαιναν σαν έμβολα από την επίθεση στην άμυνα και ξανά πάλι μπροστά!
Γκολάρα από Γεωργιάδη
Μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ απόΛάζαρ και ψυχρή εκτέλεση από Αθανασιάδη.
Ένας ΠΑΟΚ εξαιρετικά στημένος από τον Μπόλονι!
Απροσπέλαστος ο Μαλεζάς
Πολύ δουλειά από Κατσικά
Μεγάλο ματς από Λίνο, Σνάουτσνερ και αν εξαιρέσουμε δύο λάθη του Γλύκου που δεν τα πλήρωσε ο ΠΑΟΚ, καλός και αυτός.
Αστείοι οι παίκτες της ΑΕΚ έπεφταν συνεχώς στην περιοχή μπας και πάρουν κανένα πέναλτι.
Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σημειωταίον έχει να χάσει στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, καβάλησε στη βαθμολογία την ΑΕΚ και φιγουράρει πλέον στην 3η θέση του πίνακα.

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ