Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ "ΠΑΚΕΤΟ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΛΗ

Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, στις 21:00, το άνοιγμα του πακέτου θα φέρει συγκίνηση, χαμόγελα ευτυχίας και μια συνάντηση έκπληξη.
Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου θέλει να κάνει ένα δώρο ζωής στη μητέρα του και να τη φέρει κοντά με την αδερφή της, μετά από 40 ολόκληρα χρόνια. Ο Γιάννης θέλει να ανταποδώσει στη μητέρα του, όλα όσα έχει κάνει η ίδια για αυτόν και τα αδέρφια του. Η Παρασκευή, η μητέρα του αποστολέα, ήταν η μόνη από τα επτά αδέρφια που δεν ξενιτεύτηκε στην Αυστραλία και έμεινε κοντά στους γονείς της. Όλα τα αδέρφια της κάποια στιγμή γύρισαν πίσω στην Ελλάδα, εκτός από την Πόπη που έχει να τη δει από το 1970. Η Παρασκευή πλησιάζει πλέον τα 80 και φοβάται ότι δεν θα προλάβει να την ξαναδεί. Το πακέτο του Γιάννη όμως θα της δώσει αυτή την ευκαιρία. Πώς θα αντιδράσουν οι δύο αδερφές, όταν βρεθούν μαζί μετά από τόσα χρόνια;
Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα φέρει κοντά δύο ανθρώπους μετά από σαράντα χρόνια. Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου με το σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο, Γιάννης Βόγλης, στέλνει πακέτο στη συμπρωταγωνίστριά του Αnne Lonnberg, με την οποία αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στην ταινία Κορίτσια στον Ήλιο. Η ιστορία αγάπης του Έλληνα βοσκού με την Αγγλίδα τουρίστρια ξαναζωντανεύει μπροστά μας, μόνο που αυτή την φορά θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο. Η φράση «Στάσου, μύγδαλα!», θα ακουστεί ξανά μετά από σαράντα χρόνια, μόνο που η κινηματογραφική Άνναμπελ δεν θα τρέξει για να αποφύγει τον αποστολέα. Πώς θα βιώσουν οι δύο πλευρές αυτή τη συνάντηση; Ποια εξέλιξη είχε η ζωή της παραλήπτριας μετά το απρόβλεπτα επιτυχημένο κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα; Μια συνάντηση που θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν και θα μας συγκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ