Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ: ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Ο σημερινός Τύπος της Θεσσαλονίκης αναφέρεται σε μία σοβαρή «κόντρα» που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με αφορμή την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Οι «αυτοδιοικητικοί» του κόμματος τάσσονται υπέρ της κατασκευής. Οι «κομματικοί» υπέρ των κατοίκων που αντιδρούν με κινητοποιήσεις.
Εμάς, στη ΝΔ Θεσσαλονίκης δε μας προκαλεί απολύτως καμία έκπληξη η διαμάχη αυτή. Ήταν βέβαιο ότι μόλις θα ξεσπούσαν αντιδράσεις κατοίκων το ΠΑΣΟΚ θα έσπευδε να τις καλύψει με την πολιτικάντικη και λαϊκίστικη διάθεση που το διακρίνει από την ίδρυσή του προσδοκώντας φυσικά σε μικροκομματικά οφέλη.
Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες εκείνο το κομμάτι του πολιτικού συστήματος που αρέσκεται να χαϊδεύει τους «ανησυχούντες» πολίτες, χωρίς να υπολογίζει εάν οι αντιδράσεις τους είναι βάσιμες ή όχι…
Η ΝΔ Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις τακτικές αυτές, που οδήγησαν την Πατρίδα μας στο σημερινό χάλι. Οι πολιτικοί φορείς οφείλουν να υπερασπίζονται το συλλογικό καλό και να μην ερεθίζουν τα χαμηλά ένστικτα των συνήθως ανενημέρωτων πολιτών.
Η κατασκευή ενός ΣΜΑ, όπως δείχνει η διεθνής και η τοπική εμπειρία, βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος. Καλούμε λοιπόν τους αρμόδιους φορείς να εγγυηθούν με συγκεκριμένα μέτρα την αρτιότητα, τη σωστή κατασκευή και λειτουργία του ΣΜΑ και να προχωρήσουν στην ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου Παύλου Μελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ