Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΝΤΕ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΕΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ

Από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη κυκλοφόρησαν πέντε ταχύρρυθμες οπτικοακουστικές μέθοδοι αυτοδιδασκαλίας Αγγλικών, Γαλλικών, Γερµανικών, Ισπανικών και Ιταλικών (σχ. 17,5χ25).
Σκοπός αυτών των οπτικοακουστικών µεθόδων είναι να βοηθήσουν όσους επιθυµούν να µάθουν µία από αυτές τις γλώσσες, εύκολα, σωστά και γρήγορα χωρίς να απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις.
Στόχος τους επίσης είναι να βοηθήσουν εκείνους που φοιτούν ήδη σε κάποια σχολεία, να εμπλουτίσουν και να εµπεδώσουν τις γνώσεις τους, ώστε να βελτιώσουν θεαµατικά τις επιδόσεις τους.
Οι Μέθοδοι είναι φτιαγμένες από γνωστούς και έµπειρους καθηγητές-συγγραφείς και προσ­φέρουν: Αυτοδιδασκαλία, ορθή απόδοση προφοράς, πρακτική εξάσκηση, κάλυψη καθημερινών επικοινωνιακών αναγκών κι έναν µμεγάλο πλούτο γνώσεων καλύπτοντας τα αντίστοιχα επίπεδα της κάθε γλώσσας: FCE, DELF, MITTELSTUFE, CELI, DBE. Παρουσιάζουν αναλυτικά όλη τη δοµή της ξένης γλώσσας.
Η εκφώνηση έχει γίνει από ξένους καθηγητές ορθοφωνίας και η προσεκτική κλιμάκωση της ύλης συντελεί στην αφομοίωση της γλώσσας. Τέλος, ο συνδυασµός εικόνας και ήχου συμβάλλει στην αποτελεσματική και εύκολη εκμάθηση.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ C. N. Grivas, Τόµος σελ. 432 & 4 cd, τιµή 58 ευρώ
ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Jasmine Pipart, Τόµος σελ. 564 & 4 cd, τιµή 58 ευρώ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Jasmine Carow, Τόµος σελ. 510 & 4 cd, τιµή 58 ευρώ
ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Μ. Κουτσουµπάγερα - Ε. Κουδούνα, Τόµος σελ. 402 & 4 cd, τιµή 58 ευρώ 
ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Maria Angela Rapacciuolo, Τόµος σελ. 450 & 4 cd, τιµή 58 ευρώ

Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ