Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ, Ο ΛΕΑΛ, Ο ΝΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι ότι ο Νιμανί δεν γέμισε το μάτι κανενός στον ΠΑΟΚ, παρά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το οποίο έγινε για χάρη του. Αντίθετα το μάτι του Βρύζα γυαλίζει για τον Βλαχοδήμο της Ξάνθης. Όμως με τον Πανόπουλο δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι πολύ καλός παίκτης και είναι βέβαιο πως θα γίνει "μήλον της Έριδος" για τις μεγάλες ομάδες. Ήδη, εκτός από τον ΠΑΟΚ τον καλοβλέπει και ο Ολυμπιακός. Φυσικά ο Πανόπουλος θα ζητήσει τ΄ άντερά του για να τον παραχωρήσει! Όμως, σε κάποιες μεταγραφές δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Σημασία έχει και πώς θα προσεγγίσουν τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, από τη μια ο Βρύζας με τον Ζαγοράκη και από την άλλη ο Μαρινάκης με τον Θεοδωρίδη...

Η περίπτωση Λεάλ
Όσο για τον Λεάλ, ο Εργοτέλης θέλει να τον "σπρώξει" αφού είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο της Κρητικής ομάδας που, ήδη... σώθηκε. Ούτως ή άλλως ο παίκτης θα φύγει το καλοκαίρι οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι διοικούντες του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό δεν βιάζονται. Τα 100.000 χιλιάρικα που θέλει ο Εργοτέλης δεν πρόκειται να τα δώσει ο ΠΑΟΚ. Αν θέλει λοιπόν να "απαλλαγεί" από το συμβόλαιο του Λεάλ, ο Παπουτσάκης, δεν έχει παρά να κάνει αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ με τις περιπτώσεις του Βιτόλο πέρσι και του Κοντρέρας πριν λίγες μέρες: "Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σου και άντε στο καλό"!

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ