Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Α΄ ΜΕΡΟΣ - (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στις 19:30 από NS1 και NS HD)

Στις 19.30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο με τον Μπόλονι... να είναι μέσα στα νεύρα από τον προγραμματισμό των αγώνων της Super League και της ΕΠΟ.
Όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πάνε στην Τούμπα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον αγώνα από το Novasports1 και, ακόμα καλύτερα, από το Novasports HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος (που δύσκολα θα... πετυχαίνει τα ονόματα των παικτών του ΠΑΟΚ ενώ θα ξέρει νεράκι εκείνων του Πανιωνίου, όπως γνωρίζει ακόμη καλύτερα τους παίκτες του Ολυμπιακού,του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ...) και στα ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης και ο Γιώργος Βασιλείου. 

Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής, πάντως, θα ανοίξει στις 17:15 με τον Εργοτέλη να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, με μετάδοση από το Novasports 2, σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη και του Μανώλη Βογιατζάκη.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, από το Novasports 3, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Νίκου Καπίρη και του Γιώργου Αργυρόγλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ