Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ...

Η απειλή της ΕΠΟ πως θα τις υποβιβάσει στη Football League 2 ανάγκασε τις ΠΑΕ της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού στην απόφαση να αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα και να εγκαταλείψουν την πρόθεση τους να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, διεκδικώντας την παραμονής τους στη Superleague.


Στο μεταξύ, οι δύο ΠΑΕ παραιτήθηκαν σήμερα προσωρινά από την προσφυγή τους στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και αναμένεται να επανέλθουν την ερχόμενη εβδομάδα. Οι δύο ομάδες ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης, αίτημα που προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Ο λόγος που ζήτησαν αναβολή οι δύο ΠΑΕ είναι ότι δεν έχουν προλάβει να μελετήσουν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον μη υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Το διαιτητικό δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή κι έτσι παραιτήθηκαν από το αίτημα και τόνισαν πως θα επανέλθουν με νέα προσφυγή την ερχόμενη εβδομάδα, ζητώντας πάντα την παραμονή τους στη Σούπερ λίγκα, μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ