Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Αποφασισμένη να κερδίσει και αυτή την τηλεοπτική σεζόν την «μάχη» της τηλεθέασης δηλώνει η Φαίη Σκορδά, προσθέτοντας πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που παρουσιάζει εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, ενώ «ψηφίζει» Ναταλία Γερμανού σε σύγκριση με την Ευγενία Μανωλίδου!

«Η Ευγενία Μανωλίδου θεωρείται νέο πρόσωπο επειδή είναι δύο χρόνια στην τηλεόραση. Έχει κάνει όμως τόσα πράγματα κι έχει απασχολήσει τόσο πολύ, που τη Ναταλία Γερμανού, αν και είναι πολύ περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση, τη θεωρώ πιο νέο πρόσωπο», δηλώνει η Φαίη στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Νέο πρόσωπο θεωρεί και την Ελένη Μενεγάκη, την οποία βλέπει και ως την μεγαλύτερη αντίπαλό της. Βέβαια, προσθέτει πως πρώτο της μέλημα είναι να βελτιώσει τον εαυτό της και την εκπομπή της, χωρίς να ελέγχει τι κάνουν τα άλλα κανάλια. Εντάξει, γι’ αυτό το τελευταίο ας μην πάρει και όρκο...

Η παρουσιάστρια αναφέρεται στο πως είναι να συμπαρουσιάζεις εκπομπή με τον σύζυγό σου: «ενδεχομένως αυτή να είναι και η τελευταία χρονιά που δουλεύουμε μαζί στην τηλεόραση. Άλλωστε, δεν ξεκινήσαμε μαζί. Ο Γιώργος έχει τη δική του πορεία σε άλλα πράγματα. Δεν θα συνεχίσουμε για χρόνια να κάνουμε εκπομπές μαζί και πρωινό».

Ακόμα και η ίδια, πάντως, προβληματίστηκε όταν της είπαν να είναι μαζί με τον καλό της... «Κι εγώ έλεγα στον εαυτό μου: "Καλά, θα πας με τον Γιώργο να κάνεις εκπομπή;" Στην αρχή ήμουν φοβισμένη. Ξέρω τι ειπώθηκε, αλλά θα ήταν πολύ μικρό εκ μέρους μου να ασχοληθώ, να απαντήσω και να στενοχωριέμαι», λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Φαίη τονίζει πως και αυτή τη σεζόν ο Άκης Πετρετζίκης θα μαγειρεύει στο πλατό του «Πρωινό Μou», βάζοντας τέλος στα σενάρια που θέλουν το Mega να «φλερτάρει» με την -γνωστή μέσω Μενεγάκη- Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ