Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΧΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΥΓΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ"! (video)

Όσο περνούν οι μέρες, πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον πολυτελή τρόπο ζωής του Καντάφι, ο οποίος επιχειρούσε να εμφανίζεται ως φτωχός Βεδουίνος, την ώρα που κολυμπούσε στο χρήμα. Αυτό που πράττουν, δηλαδή,  όλοι οι "Σοσιαλιστές" εξουσιαστές.





Οι αντικαθεστωτικοί έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από το προεδρικό αεροσκάφος του δικτάτορα και οι εικόνες είναι ανάλογες με αυτές του σπιτιού του.






Το Airbus Α340, περιλαμβάνει σουίτες, μπάνιο από μάρμαρο, ευρύχωρα δωμάτια με μεταξωτά σεντόνια, κέντρο ελέγχου, καθώς και αίθουσα συσκέψεων.





Στις εικόνες βλέπουμε πάνω σε ένα από τα τραπέζια κουτσομπολίστικα περιοδικά, με τους αντάρτες να φωτογραφίζονται ευχαριστημένοι για την διαφαινόμενη ήττα του Καντάφι, αλλά και αρκετά αμήχανοι μπροστά σε τόσο πλούτο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο συνταγματάρχης Καντάφι φέρεται ότι βρίσκεται 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Τρίπολης, στο Μπάνι Ουάλιντ, μαζί με τους γιους του Σαάντι και Σάιφ αλ Ισλάμ.

Το Μπάνι Ουάλιντ θεωρείται προπύργιο των πιστών στον Καντάφι. Το Σάββατο αυτοκινητοπομπή 60 ως 80 οχημάτων αναφέρθηκε ότι κατευθύνεται στο Μπάνι Ουάλιντ, ίσως διαφεύγοντας από τη Σύρτη.

Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται ένα από τα ορμητήρια της φυλής Ουαρφάλα, μιας από τις πιο ισχυρές της χώρας, στην οποία ανήκουν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ