Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΑ 3 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ (που κάποια κοπρόσκυλα της δημοσιογραφίας τον αναφέρουν ως "ηγέτη") ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΝΤΑΦΙ

Οι φρικιαστικές ιστορίες που κάνουν το γύρο του κόσμου για τις αποτρόπαιες πράξεις του καθεστώτος του Μουαράρ Καντάφι δεν έχουν τέλος. Άλλη μια ιστορία που έγινε γνωστή είναι αυτή ενός Λίβυου πατέρα, ο οποίος αποκεφάλισε για λόγους τιμής τις τρεις ανήλικες κόρες του επειδή βιάστηκαν από στρατιώτες του Καντάφι.


Το απίστευτο γεγονός έφερε στο φως οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, από τη Βοστόνη, που ασχολείται κυρίως με εγκλήματα που συνέβησαν στη Λιβύη. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο όταν τρία κορίτσια ηλικίας 15,17 και 18 ετών αντίστοιχα απήχθησαν και βιάστηκαν από στρατιώτες του Καντάφι μέσα σε σχολείο στην μικρή πόλη Τομίνα κοντά στην Μισράτα.

Τα τρία άτυχα κορίτσια έκαναν το λάθος μετά τον ομαδικό βιασμό που υπέστησαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Εκεί τους περίμενε ο δήμιος πατέρας τους, ο οποίος με μαχαίρι τους έκοψε το λαιμό. Στη Λιβύη όπως και σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη όποια γυναίκα πέσει θύμα βιασμού θεωρείται σιγματισμένη και ατιμωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ