Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ iPHONE 5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΗΣ APPLE

Παράγοντες της αγοράς θεωρούν περίπου δεδομένο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Apple θα παρουσιάσει το επόμενο iPhone. Κι επειδή η Apple δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο για τα νέα της προϊόντα, οι φήμεςδίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό.
Κατ' αρχάς, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε ποια κατηγορία θα κινείται το νέο iPhone. Κάποιοι λένε ότι θα είναι απλά ένα βελτιωμένο iPhone 4, με πανομοιότυπο design και λίγο καλύτερο hardware, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα νέο design, εξ ου και η μεγάλη καθυστέρηση (τα iPhone παρουσιάζονταν κάθε Ιούνιο μέχρι πέρσι). Δε λείπουν, πάντως, κι αυτοί που λένε ότι η Apple θα παρουσιάσει δύο μοντέλα μέσα στο επόμενο διάστημα.
Η πλέον πρόσφατη φήμη λέει ότι η Apple δεν επιλέγει τελικά μεγάλη οθόνη, σε αντίθεση με τα όσα διακινούνται μέχρι σήμερα. Το ρεπορτάζ από την Άπω Ανατολή λέει ότι η Apple είτε θα παραμείνει στη γνωστή οθόνη των 3.5 ιντσών, είτε θα ανέβει ελαφρά στις 3.7 ίντσες. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάμερα 8 megapixels και διπύρηνο επεξεργαστή A5.
Όλα αυτά, βέβαια, είναι απλώς σεναριολογία και τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ