Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ME ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Ο Γιάννης Μπουτάρης και οι άμεσοι συνεργάτες του Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης εντυπωσίασαν πραγματικά με τις επιλογές τους στο σχηματισμό της βασικής διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης!
Ο νέος δήμαρχος της πόλης δεν έβαλε κανέναν κομματικό στις αντιδημαρχίες που ανακοίνωσε το μεσημέρι.
Παράλληλα, για την ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης, επέλεξε έναν έντιμο άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει πολύ κόσμο αλλά δεν είναι γνωστός στα κομματικά γραφεία! Ούτε στα δημοσιογραφικά είναι,
με εξαίρεση των συντακτών του αυτοκινήτου.
Ο Θωμάς Ψαράς διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος εταιρειών της ελεύθερης αγοράς με σημαντικότερη θητεία και επί σειρά ετών στην αντιπροσωπεία της Alfa Romeo ΕΜΙΚΟ Βόρειας Ελλάδας. Για όσους τον γνωρίζουν, στο άκουσμα της ανάληψης αυτής της τόσο σημαντικής θέσης, είπαν χαρακτηριστικά: "Ο Θωμάς είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς που θα είναι μέρα-νύχτα στο γραφείο του, στο δημοτικό μέγαρο. Και δεν θα του ξεφεύγει τίποτε. Καμία σχέση, ούτε φιλοσοφίας, ούτε εργατικότητας, ούτε πνεύματος συνεργασίας και ταχύτητας, με τον προκάτοχό του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ