Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

8 ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.iraklakias.com αναφέρεται σε 8 αποδεσμεύσεις από την ομάδα του Ηρακλή τον άλλο μήνα. Οι οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας, που κατά πάσα πιθανότητα θα δουν την πόρτα της εξόδου, είναι, σύμφωνα με το site:




- Κομπαγιάσι
- Ζοτ
- Καρλίνιος
- Ρομάν
- Σαρακατσάνος
- Αλεντσέβου
- Ηλιάδης
- Σίσιτς

Και συμπληρώνει ο iraklakias.com:

Για τον τελευταίο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μείνει στην ομάδα αλλά οι υπόλοιποι είναι υπ’ ατμόν και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη (μήπως είναι και εισήγηση;) του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Καρλίνιος δεν έπεισε εφέτος και μάλλον δεν είναι ο χαφ που θέλει ο Έλληνας τεχνικός στη μεσαία γραμμή. Ο Ηλιάδης δεν αγωνίζεται σχεδόν ποτέ, ο Σαρακατσάνος έχει χαθεί στον πάγκο, ο Κομπαγιάσι έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Αλεντσέβου φαίνεται ότι δεν έχει πείσει τον προπονητή του Γηραιού. Ο δε Ζοτ είναι ένας ιδιαίτερα φιλότιμος ποδοσφαιριστής, τρέχει και προσπαθεί τα μέγιστα στο γήπεδο αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει πολλές δυνατότητες.
Όσον αφορά, τέλος, το Ρομάν, ακούγεται ότι οι χαμηλές του αποδοχές μπορεί να τον κρατήσουν στην ομάδα.
Με όλες αυτές τις αποδεσμεύσεις αναμένεται να εξοικονομηθούν χρήματα που θα δωθούν για παίκτες που θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα και, λογικά, θα προορίζονται για βασικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ