Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


Εικονολήπτης που κάλυπτε τη δραστηριότητα του Πρωθυπουργού κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνα και τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες των υπαλλήλων των συνεργείων εξωτερικών μεταδόσεων, της κρατικής τηλεόρασης!
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και γέμισε ανησυχία την διοίκηση της ΕΡΤ. Γνωστός κάμεραμαν, ο οποίος είναι εντεταλμένος στα εξωτερικά συνεργεία της κρατικής τηλεόρασης τα οποία καλύπτουν τις δραστηριότητες του κ. Παπανδρέου, είχε εγκαταστήσει πομπούς και παρακολουθούσε συνομιλίες συναδέλφων του. Συγκεκριμένα είχε τοποθετήσει στα “ποντίκια” των υπολογιστών στα γραφεία των συνεργείων, αλλά και στο γραφείο του προϊσταμένου, Ανδρέα Λιόση, των εξωτερικών μεταδόσεων πομπούς μέσω των οποίων κατέγραφε όλες τις συνομιλίες των συναδέλφων του. 
Η ίδια πηγή επισημαίνει οτι παράλληλα είχε “μπλοκάρει” και τις τηλεφωνικές συσκευές με ειδικό σύστημα παρακολούθησης.
 Οι συνάδελφοί του είχαν απο καιρό παρατηρήσει οτι ο εν λόγω κάμεραμαν γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους αλλά και τα όσα συζητήσουν στο γραφείο τους. Το γεγονός αυτό κίνησε τις υποψίες τους και προχώρησαν σε καταγγελία στην διοίκηση της ΕΡΤ. Αμέσως διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση το πόρισμα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.
Οι εργαζόμενοι στα εξωτερικά συνεργεία βρήκαν τους πομπούς και θέλησαν να τα παραδώσουν στην διοίκηση, αλλά όπως έγινε γνωστό ουδείς δέχθηκε να παραλάβει το συγκεκριμένο υλικό. Έτσι, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το κατέθεσαν σε συμβολαιογράφο. 
Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι κάποιοι θέλησαν να αποσιωπήσουν την υπόθεση και δεν κοινοποίησαν το γεγονός.
Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ