Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

YELLOWBOMB ΠΡΟΣ BLUEBOMB: ΑΣΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ:

Ο ατζέντης του Κώστα Μήτρογλου, Γιάννης Λόμης, ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι ο νεαρός επιθετικός ΜΟΝΟ στον ΑΡΗ συνεχίζει δανεικός την καριέρα του.


Είναι πλέον δεδομένο ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο διεθνής επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και στον Ολυμπιακό θέλουν αφενός να τον αξιοποιήσουν σε μεταγραφική υπόθεση και αφετέρου να επιστρέψει το καλοκαίρι, γιατί ουκ ολίγοι στην ομάδα τον πιστεύουν.


Οι μεταγραφικές υποθέσεις στις οποίες ο Μήτρογλου θα έχει τον ρόλο του μπαλαντέρ είναι του Μανιάτη και του Χαβίτο (προκειμένου να αποκτηθεί ο Ισπανός τώρα και όχι το καλοκαίρι). 

Ο Πανιώνιος με… όπλο τον Τάκη Λεμονή προσπαθεί να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό, αλλά η πλευρά του παίκτη, παρότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, προτιμά τον Άρη. Κάτι που άλλωστε ξεκαθάρισε μιλώντας στο gazzetta.gr ο ατζέντης του Μήτρογλου, Γιάννης Λόμης.    

«Προτεραιότητά μας τη δεδομένη χρονική στιγμή και όπως έχουν δημιουργηθεί οι καταστάσεις, είναι ο Κώστας να συνεχίσει για έξι μήνες δανεικός σε μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής και στόχους. 

Αυτές τις συνθήκες μάς τις προσφέρει ο Αρης. Γιατί είναι ποιοτική ομάδα και θέλει πραγματικά τον Κώστα. Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου. Τον σεβόμαστε, αλλά θεωρώ ότι ο Άρης είναι καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Λόμης και πρόσθεσε αναφερόμενος και στην περίπτωση του εξωτερικού: 

«Στο εξωτερικό και ειδικά στη Γερμανία, ο Κώστας έχει καλό όνομα. Έχω κάνει επαφές με αρκετές ομάδες και κάποιες θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς. Ωστόσο και όπως προανέφερα, προτεραιότητά μας είναι να πάει δανεικός σε ομάδα με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και για αυτό προτιμάμε τον Άρη και αποκλείουμε κάποια άλλη ελληνική ομάδα».Κατάλαβες, Bluebomb;;;;;;


Yellowbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ