Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, Ο ΚΟΥΠΕΡ

Ο μάναντζερ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ Αλεχάντρο Καμάνιο μίλησε στο Metropolis:

Για το συμβόλαιο του Κούπερ: «Εάν θελήσει ο Άρης, θα γίνει με μεγάλη ευκολία η ανανέωση του συμβολαίου με τον Κούπερ. Οι σχέσεις του πελάτη μου με τον πρόεδρο του Άρη είναι τόσο καλές, ώστε δεν χρειάζεται να πιέσουμε εμείς για να υπογράψουν από τώρα ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας. Ξέρουν αυτοί πότε θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και όταν το αποφασίσουν, θα το πράξουν. Όσον αφορά στον ίδιο τον Έκτορ Κούπερ είναι ενθουσιασμένος

στη Θεσσαλονίκη, τόσο από τη δουλειά στην ομάδα του Άρη, όσο και από τη συμπεριφορά του κόσμου του Άρη προς το πρόσωπό του και την ομάδα. Αυτό που τον ενδιαφέρει σήμερα είναι να κάνει τον προγραμματισμό των μεταγραφών και των επόμενων αγωνιστικών, γιατί πάνω από όλα είναι η δουλειά. Γνωρίζει φυσικά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αλλά αυτό δεν τον απασχολεί και θέλει μόνο να δουλέψει κάτω από σωστές συνθήκες. Αυτό του το παρέχει σήμερα ο Άρης και επομένως δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από την ομάδα».

Για το πιθανό ενδιαφέρον άλλων ομάδων να συνεργαστούν με τον Αργεντινό τεχνικό: «Ο Κούπερ έχει τεράστιο βιογραφικό, έχει καθίσει τον πάγκο της Βαλένθια και της Ίντερ, άρα είναι φυσιολογικό να βλέπουν την πορεία του όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν έχει στο μυαλό του να φύγει από τον Άρη και είναι από τους προπονητές που τιμούν το συμβόλαιό του».

Για τη λίστα που φημολογείτο ότι θα παραδώσει στη διοίκηση του Άρη, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους: «Δεν έχω κληθεί από τη διοίκηση να φέρω παίκτες στον Άρη, είμαι μόνο ο μάνατζερ του Κούπερ και εφόσον δεν με κάλεσε κάποιος από τη διοίκηση για να προτείνω παίκτες δεν υπάρχει λόγος να το κάνω».

Για τις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο του Europa League: «Η κλήρωση με τη Μάντσεστερ είναι δύσκολη, αλλά ο ίδιος ο Κούπερ μου είπε ότι ο όμιλος στον οποίο αγωνίστηκε ο Άρης ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, άρα η επιτυχία του σε αυτή τη φάση αποτελεί και παρακαταθήκη για την επόμενη φάση όπου έχει απέναντί του τη Μάντσεστερ Σίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ