Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ FM100

Ο Στέφανος Τσιτσόπουλος είναι ο υπ’ αριθμόν 1 υποψήφιος να αναλάβει τον ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου Θεσσαλονίκης FM100. Ο εν λόγω δημοσιογράφος, διευθυντής του περιοδικού SOUL και επί πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός έχει στενή σχέση με τον νέο δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη. Ο Στέφανος βοήθησε από το πόστο του Γραφείου Τύπου την "Πρωτοβουλία" τόσο στην εκλογική αναμέτρηση του 2006 όσο και στην πρόσφατη την οποία και κέρδισε η παράταξη Μπουτάρη. Ο Τσιτσόπουλος
χειρίζεται εξαιρετικά τον προφορικό αλλά και τον γραπτό λόγο με κύριο άξονα το χιούμορ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που ακολουθεί με το "βιογραφικό" του όπως το γράφει ο ίδιος στο Athens Voice(*) με το οποίο συνεργάζεται. 


Στέφανος Τσιτσόπουλος
Χάλκινος πρωταθλητής στην κολύμβηση (Πεταλούδα) το καλοκαίρι του ’76 στην κατασκήνωση “Kinderland” στον Κάλαμο, ενεργός πρόσκοπος της αγέλης «Κουκουβάγιες» στο Α’ Σύστημα Ξάνθης, διέπεται ακόμα από τα ιδανικά «Καλοσύνη, Σοφία, Πράξεις Καλές, Κου-κου-βα-γιές». Roadie του θρακιώτικου συγκροτήματος Ξάδελφος Ροδόλφος, ταξίδεψε ανά τον κόσμο γνωρίζοντας Ναουσαίους, Εδεσσαίους, Λαρισαίους και Μορισσέους. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη μουσική με Master Ανωτάτης Xaxakικής με καθηγητή τον Γιάννη Νάστα. Σήμερα διευθύνει το περιοδικό SOUL και είναι πολεμικός ανταποκριτής της Athens Voice στη Θεσσαλονίκη, θέτοντας πολλάκις τη ζωή του σε κίνδυνο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ σχετικά με την τιμή του φραπέ.



- Αυτό το "βιογραφικό" το συνδυάζει με μια παλιά φωτογραφία του αντάμα με τον μεγάλο swowman των σκυλάδικων Γιάννη Φλωρινιώτη. 




Ας προσθέσω και ένα απόσπασμα από δημοσίευμα του Στέφανου Τσιτσόπουλου στις 30 Μαϊου 2010 με τίτλο: "Η νίκη από τη Θεσσαλονίκη" για να σχηματίσετε και μια ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει αναλαμβάνοντας διευθυντικό πόστο στον FM100. 
"Πάντα κύριος ο Παπαγεωργόπουλος, πάντα περιποιημένη και στη θέση της η χωρίστρα του, σαν μια ταξιαρχία από τρίχες στημένες σε 24ωρη στάση προσοχής, λες και περίμεναν επιθεώρηση από το στρατηγό. Πάντα χαμογελαστός, πάντα κοντά στα ΚΑΠΗ, που, ας μην αυταπατόμεθα, αυτό ήταν και το target group του, εξού και τόσο μπαγιάτικα τα έργα του: εορτές Αγγέλων και Καγκέλων, μάρμαρα, ανούσια σιντριβάνια σε πλατείες ή πεζόδρομους κοντά στη θάλασσα, και, φυσικά, αξέχαστες συνεντεύξεις στο φερέφωνό του TV100, όπου παραληρώντας σχεδόν ενώπιον του «σκληρού» ανακριτή-δημοσιογράφου Αντώνη Οραήλογλου βαυκαλιζόταν πως έκανε τη Θεσσαλονίκη παράδεισο."


(*) Το Athens Voice μπορεί να τσιτώνει τίποτα ΠΑΟΚια, Αρειανά και Ηρακλάκια όμως σας διαβεβαιώνω καρντάσια (για να ικανοποιήσω και τον σωβινισμό σας) ότι ο Τσιτσόπουλος γράφει, έχοντας σχεδόν πάντα, ως επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Μπείτε στο www.athensvoice.gr να το διαπιστώσετε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ