Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η απάντηση της ΝΔ στην επίθεση Καμμένου

Σκληρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις αναφορές του Πάνου Καμμένου περί "ΛΑΟΣ", με σαφείς υπαινιγμούς για τους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, μετά τη μαραθώνια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.
Πηγές απο τη Νέα Δημοκρατία ανέφεραν "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη", ενώ οι ίδιες πηγές τόνισαν ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει προωθήσει στη Βουλή μειώσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ στις συντάξεις και έχουν ήδη ψηφιστεί από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

"Ειναι υποκριτικό να κόβεις συντάξεις με την ψήφο σου και να ζητάς μετά να μην κοπούν. Ιδια λογική με τις πορείες ΣΥΡΙΖΑ κατά... ΣΥΡΙΖΑ", μας λένε οι ίδιες πηγές. Στην προεδρική ανακοίνωση που θα βγει από στιγμή σε στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία θα ξεκαθαρίζει πως δεν θα ψηφίσει μειώσεις συντάξεων. "Και τα τρία θεματα αφορούν την κοινοβουλευτική διαδικασια", αναφέρουν οι ίδιες πηγες.

"Είπαμε πως ο εκλογικός νόμος ήταν εκτός ατζέντας και δεν είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας", σημειώνουν και προσθέτουν:" Δείχνει την προσπάθεια της κυβερνησης να ανοίξει και άλλα θέματα για να καλύψει τον Αρμαγεδδώνα των μέτρων".

Από τη Νεα Δημοκρατία υποστηρίζουν πως ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί τον διάλογο μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των δύσκολων μέτρων, ενώ αναφορικά με τα hot spots ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαρακτήρισε ως "θετικά". Στο φλέγον ζήτημα του προσφυγικού ο κ. Πλακιωτάκης δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ