Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Nanotexnology 2024


Φουτουριστικό Fashion Show με εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας
Σε παγκόσμια πρώτη επίδειξη στο ξενοδοχείο Porto Palace

NANOTEXNOLOGY 2024
( applied nanotechnologies in fashion, healthcare and beauty)

Ένα μοναδικό fashion show που συνδυάζει την Τεχνολογία, τη Μόδα την Ομορφιά και το Healthcare παρουσιάζεται την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 19.45 στην κεντρική εκδήλωση του NANOTEXNOLOGY 2024 στο ξενοδοχείο Porto Palace.
Το Fashion Show έχει την υπογραφή των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Organic Electronic Technologies, BL Nanobiomed και της εταιρείας VK Nano που δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας, ενώ τα ρούχα υψηλής ραπτικής είναι δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου.    
Το φουτουριστικό event, πρωτοποριακό σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει ως στόχο να αναδείξει τη συμβολή της σύγχρονης τεχνολογίας στην καθημερινότητα  και να υπογραμμίσει την αλληλεπίδρασή της με την ευζωϊα και την ποιότητα ζωής γενικότερα.     
Την ευθύνη και το συντονισμό του Event έχει η Ceo της BL Nanobiomed και εμπνεύστρια της σειράς Nanotouche Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του 21ου NANOTEXNOLOGY του Διεθνούς Πολυσυνεδρίου που ξεκίνησε στο Porto Palace το Σάββατο 29 Ιουνίου με το Διεθνές Θερινό Σχολείο Νανοτεχνολογίας και Νανοεπιστημών και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου.
 
Την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Porto Palace θα δοθεί συνέντευξη τύπου για το πρωτοποριακό fashion show, από τους εμπνευστές του, ενώ θα παρουσιαστούν από την Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Νανοϊατρικής, της Αναγεννητικής Ιατρικής και των νέων  θεραπευτικών εργαλείων που δημιουργεί η νανοτεχνολογία.

Φωτογραφίες και videos από τα ρούχα με τα οργανικά φωτοβολταϊκά και τους βιοαισθητήρες, θα μπορούν να ληφθούν τόσο κατά τη διάρκεια του Fashion Show την Τρίτη 2 Ιουλίου 19.45 στην  κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Porto Palace όσο και στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί στον ίδιο χώρο.

www.nanotexnology.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ