Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Φεντόρ Τσάλοφ και Ταρίκ Τισουντάλι το διπλό χτύπημα ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ που έχει βάλει ο ρωσικός σύλλογος στο συμβόλαιο του Τσάλοφ και να τον κάνει δικό του για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ.

«Ο Τσάλοφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ συν 300.000 σε μπόνους. Ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ που έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο συμβόλαιο του Ρώσου επιθετικού και ο τελευταίος αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν τις 24 Ιουλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρπόφ στο Telegram.

Όπως προσθέτει το ίδιο ρεπορτάζ, μετά το… ναυάγιο της υπόθεσης Μπρέιθγουεϊτ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προχώρησε την περίπτωση του Τσάλοφ.


Κοντά και ο Ταρίκ Τισουντάλι


Σε προχωρημένες συζητήσεις και με την Γάνδη για την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος Ταρίκ Τισουντάλι είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ. Την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του με τη Γάνδη την έκανε την περίοδο 2021-2022, όπου είχε βρεθεί και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League, με 27 γκολ και 9 ασίστ, ακολούθησε την επόμενη χρονιά ένας σοβαρός τραυματισμός αλλά ο Τισουντάλι επανήλθε τη δυναμικά την περασμένη σεζόν με 21 γκολ και 12 ασίστ σε 21 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ