Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ο 35χρονος που μοιάζει με έφηβο αποκάλυψε τα μυστικά του κατά της γήρανσης: «Μένω μακριά από το φως του ήλιου»


Ο Brandon Miles May, ένας 35χρονος άνδρας από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, εκπλήσσει συχνά τους αγνώστους που τον περνούν για έφηβο. Η νεανική του εμφάνιση έχει ωθήσει πολλούς να ρωτήσουν για τα μυστικά του κατά της γήρανσης και ο Brandon είναι περισσότερο από πρόθυμος να μοιραστεί την απλή αλλά αποτελεσματική ρουτίνα του: μείνετε μακριά από τον ήλιο, αποφύγετε το αλκοόλ και διατηρήστε μια υγιεινή διατροφή.

Ο Brandon τονίζει τη σημασία της προστασίας του δέρματός του από τον ήλιο, μια πρακτική που ακολουθεί από τότε που ήταν 13 ετών. Φοράει καθημερινά με θρησκευτική ευλάβεια αντηλιακό και χρησιμοποιεί φυσικά καλύμματα, όπως φούτερ και γάντια, για να προστατεύει το δέρμα του όταν βρίσκεται έξω. «Μένω μακριά από το φως του ήλιου σε όλη μου τη ζωή», εξηγεί ο Brandon.
Μια κρίσιμη πτυχή της νεανικής εμφάνισης του Brandon είναι η ισόβια αποχή του από το αλκοόλ. Πιστεύει ότι η αποφυγή του αλκοόλ έχει συμβάλει σημαντικά στη φρέσκια, νεανική του εμφάνιση. «Αποδίδω στη μη κατανάλωση αλκοόλ τη νεανική μου εμφάνιση. Πραγματικά ενσαρκώνει την αίσθηση της νεότητας. Νομίζω ότι αυτό έχει βοηθήσει. Σκέφτομαι και βλέπω τον εαυτό μου ως νέο», λέει.

Η διατροφή του Brandon είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας στην αντιγηραντική του αγωγή. Επικεντρώνεται στην κατανάλωση φρέσκων φρούτων, φυτικών τροφών και ψαριών. Από τα 15 του χρόνια, ο Brandon έχει κάνει συνειδητές διατροφικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης πράσινου τσαγιού και περισσότερων φυτικών τροφών. Στα 19 του, τελειοποίησε περαιτέρω τη διατροφή του κόβοντας τα σάκχαρα, τα δημητριακά και τους υδατάνθρακες, επιλέγοντας πλέον βιολογικά τρόφιμα και ψάρια με χαμηλό υδράργυρο. "Πάντα είχα μια προτίμηση για υγιεινά τρόφιμα", σημειώνει.


Εκτός από το ρόλο του ως δημιουργός περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Brandon διευθύνει επίσης μια επιχείρηση ιατρικής επικοινωνίας. Η αφοσίωσή του στην υγεία και τη μακροζωία ξεκίνησε από την εφηβεία του και έκτοτε παραμένει σταθερό κομμάτι της ζωής του.


Η νεανική εμφάνιση του Brandon Miles May στα 35 του χρόνια αποτελεί απόδειξη των πλεονεκτημάτων μιας επιμελούς ρουτίνας περιποίησης του δέρματος, μιας υγιεινής διατροφής και ενός τρόπου ζωής χωρίς αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ