Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Με Θέατρο Σκιών και παιχνίδια για παιδιά συνεχίστηκε το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024 «Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου»


Με παράσταση από το αγαπημένο για μικρούς και μεγάλους θέατρο σκιών και με παιχνίδια για παιδιά, με τη συνδρομή έμπειρων ανιματέρ, συνεχίστηκε το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024 «Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου», το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου.

Για περισσότερες από τρεις ώρες το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στον Εύοσμο, άτομα κάθε ηλικίας γέμισαν το θεατράκι και διασκέδασαν με τις περιπέτειες του Καραγκιόζη και της παρέας του αλλά και με τα παιχνίδια που έστησαν οι ανιματέρ.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024 «Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου» ξεκίνησε την Πέμπτη 27 Ιουνίου με την πρώτη φάση του, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου. Η δεύτερη φάση του θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου.

Κάθε βράδυ, στις 8:30, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, πραγματοποιείται μία πολιτιστική εκδήλωση, σε μία γειτονιά του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου. Να σημειωθεί ότι παραστάσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του φεστιβάλ σε όλες τις περιοχές του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες, όπως τη Διαλογή, την Ε' Συνοικία αλλά και Άνωθεν του Περιφερειακού. Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθούν τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα.

Για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένη ρεμπέτικη βραδιά, στο γήπεδο μπάσκετ της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο Ελευθέριο, με τους Σάκη Βασιλειάδη, Απόστολο Νταβέλα και Δημήτρη Χαλβατζή.

Αύριο, Τετάρτη 3 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στο Πάρκο της Ελπίδας, στην περιοχή του ΚΑΠΗ, όπου οι «Παιχνιδιατόροι» θα παρουσιάσουν παραδοσιακή μουσική, ενώ την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού, θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση από τη νεανική ομάδα «Γεια Χαρά».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ