Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Αύξησε την ταρίφα ο ΠΑΟΚ στον Βόλο! Ε, όλα ακρίβυναν!


Ο Δικέφαλος ανέβηκε από τις τεσσάρες και έριξε πεντάρα στο Βόλο, διατηρώντας την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Super League!

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και μοιράζει γκολ σε όλους, παίρνοντας τη νίκη και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με το 5-1 επί του Βόλου, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην κορυφή της Stoiximan Super League και περιμένει να δει αν θα έχει ή όχι συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να δείχνουν διάθεση να πρεσάρουν ψηλά για να δυσκολέψουν την κυκλοφορία της μπάλας από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν την πρώτη τους προσπάθεια στο 18′ με το σουτ του Ντεσπόντοφ που απέκρουσε ο Κόστιτς. Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν από εκείνο το σημείο να ανεβάζουν τον ρυθμό τους και τελικά λίγα λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ με τον Βούλγαρο.

Στο 22′ ο Ντεσπόντοφ, μετά την πάσα του Μιχαηλίδη, απέφυγε τούς Λούνα και Ράσιτς και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1. Φάση που ελέγχθηκε για να διαπιστωθεί αν ο σκόρερ είχε κάνει χέρι αλλά τελικά όλα είχαν γίνει σωστά.

Λίγα λεπτά μετά, στο 29′, ήταν η σειρά των Θεσσαλών να σκοράρουν με τον Μύγα από κοντά μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είχαν γίνει όλα σωστά αφού η εξέταση του VAR έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ του Μωραΐτη και ο διαιτητής έκρινε ότι επηρέαζε τη φάση οπότε το γκολ ακυρώθηκε.

Το σκορ, επομένως, παρέμεινε στο 0-1 και στο 35′ οι Θεσσαλονικείς άγγιξαν το δεύτερο γκολ με το σουτ του Μπράντον Τόμας στο δοκάρι, για να πετύχουν τελικά το 0-2 στο 45′: Ο Τσοκάνης έκανε λάθος στην προσπάθειά του να απομακρύνει μετά το γύρισμα του Τάισον και ο Μουργκ με με σουτ έγραψε το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ, με λίγα λόγια, είχε βάλει βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο και νωρίς στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 52′ κλείδωσε το τρίποντο με το 0-3 από τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος με πλασέ εκτός περιοχής πέτυχε το δεύτερό του γκολ.

Κάπου εκεί, όπως είναι και λογικό, ο δικέφαλος του βορρά χαλάρωσε λίγο και ο Βόλος βρήκε την ευκαιρία να ανέβει και να μειώσει σε 1-3 στο 58′ με προβολή του Ντέλετιτς από κοντά μετά το γύρισμα του Γκλάβτσιτς. Ένα γκολ που θεωρητικά έδινε κάποιες ελπίδες στους γηπεδούχους ώστε να κυνηγήσουν κάτι καλό αλλά στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν τέτοιες.

Οι  Ασπρόμαυροι ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση και στο 71′, έπειτα από φάση διαρκείας, ο Τάισον έκανε σουτ εντός περιοχής και η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-4 αφού ο Κόστιτς δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο ΠΑΟΚ είχε 6 τελικές εντός εστίας και οι 4 είχαν γίνει γκολ, με την ομάδα του Λουτσέσκου να μη σταματάει εκεί και να βάζει τελικά και 5ο γκολ, στο 89′, με πλασέ του Τζίμα στην αντεπίθεση μετά την πάσα του Μάρκος Αντόνιο (1-5)!

Οι συνθέσεις

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Κίτσιος), Λούνα (46’ Ασεχνούν), Τσοκάνης (62′ Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραϊτης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (76′ Σβαμπ), Μουργκ (68′ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Ντεσπόντοφ (68′ Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (75′ Τζίμας).

1 σχόλιο:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ