Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Έκλεψε μεγάλο ποσό και πήγε... δίπλα να το παίξει στον τζόγο


Ήταν τόσο παθιασμένος με τον τζόγο ένας 34χρονος Έλληνας που δεν φρόντισε καν να απομακρυνθεί όταν διέρρηξε ένα κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Χανίων και άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά έτρεξε αμέσως σε ένα μαγαζί για να παίξει τυχερά παιχνίδια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας!

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είδε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που ήταν συνδεδεμένη με το κινητό του τον δράστη να παραβιάζει την είσοδο και να αρπάζει περίπου 5.000 ευρώ που είχε αφήσει στο ταμείο για να πληρώσει τους προμηθευτές του. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και έστειλε το οπτικό υλικό, βάσει του οποίου ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να... τζογάρει στο κατάστημα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το εστιατόριο και του πέρασαν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος από τα κλεμμένα χρήματα, καθώς τα υπόλοιπα είχε προλάβει να τα... χάσει. Ο 34χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να εξιχνιάσει τυχόν άλλες διαρρήξεις και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που του απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ