Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε το λίπος στα χέρια


Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν μπορείτε να μειώσετε το λίπος μόνο από τα χέρια ή μόνο από ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Ενώ το να γυμνάζετε μια συγκεκριμένη περιοχή είναι ωφέλιμο για τους μυς, αυτό δεν μεταφράζεται σε στοχευμένη απώλεια λίπους, αλλά είναι αποτέλεσμα της άσκησης ολόκληρου του σώματος.

Επομένως, προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα έχει συνολικό αποτέλεσμα και θα σας βοηθήσει να χάσετε λίπος από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Έπειτα, δοκιμάστε τις παρακάτω ασκήσεις που οι γυμναστές ορκίζονται ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές για δυνατά χέρια!

Οι ασκήσεις

Αυτή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις τόνωσης που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας απλούς αλτήρες.Κρατήστε έναν αλτήρα σε κάθε χέρι, με τα χέρια σας είτε στο πλάι είτε στη μπροστινή πλευρά των μηρών σας και τις παλάμες στραμμένες προς τα πάνω.

Σηκώστε αργά τους αλτήρες προς το στήθος σας, κρατώντας τους αγκώνες στο πλάι και τους ώμους σας κάτω.

Πιέστε τα χέρια σας στην κορυφή της κίνησης, στη συνέχεια χαμηλώστε σιγά-σιγά τους αλτήρες για να ολοκληρώσετε ένα σετ. Επαναλάβετε 12-15 φορές.

Τα push-ups είναι μια κλασική άσκηση που ποτέ δεν θα χάσει τη φήμη της όσον αφορά την τόνωση των χεριών.Ξεκινήστε με τα χέρια τεντωμένα και τους ώμους ακριβώς πάνω από τους καρπούς σας. Κρατήστε τα πόδια σας λίγο απλωμένα.

Λυγίστε τους αγκώνες, χαμηλώνοντας το στήθος προς το έδαφος έως ότου η μύτη σας ακουμπήσει σχεδόν το πάτωμα. Σφίχτε τον κορμό και τα άκρα σας για να διατηρήσετε το σώμα σας επίπεδο σε όλη την κίνηση.

Πιέστε προς τα πίσω για να ολοκληρώσετε ένα σετ. Επαναλάβετε 12-15 φορές.

Αυτή είναι μια άλλη άσκηση για να τονώσετε την δύσκολη περιοχή στο πίσω μέρος των βραχιόνων σας.Κρατώντας έναν αλτήρα σε κάθε χέρι, σκύψτε προς τα εμπρός με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα.

Λυγίστε τα χέρια σας, σηκώνοντας τους αλτήρες, έτσι ώστε να κάθονται κοντά στο στήθος σας, με τις παλάμες στραμμένες προς τα μέσα.

Τεντώστε εντελώς τα χέρια προς τα πίσω και παράλληλα με το έδαφος.

Φέρτε τα χέρια σας πίσω στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 12-15 φορές.

Όταν αισθάνεστε πιο δυνατοί, δοκιμάστε τα pull-ups!Με τις παλάμες στραμμένες προς τα έξω, πιάστε το μονόζυγο και τεντώστε τα χέρια σας.
Κρατήστε τον κορμό σας σφιχτό και λυγίστε τα χέρια σας μέχρι το πηγούνι να περάσει πάνω από τη μεταλλική ράβδο.

Τέλος, τεντώστε τα χέρια σας για να έρθετε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 10 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ