Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Γιαγιά δηλώνει «βασίλισσα των cougars»: Λατρεύει να φοράει διχτυωτά και να χορεύει αισθησιακά σε βίντεο


Αίσθηση προκαλεί στο διαδίκτυο μια γιαγιά που δηλώνει «βασίλισσα των cougars», γιατί αναρτά βίντεο, στα οποία χορεύει αισθησιακά, ενώ φοράει μαύρα φορέματα ή διχτυωτά και ψηλοτάκουνες γόβες.

Πρόκειται για τη 55χρονη Justine Joy που κάνει θραύση στο TikTok και κυρίως στο αντρικό κοινό, το οποίο επαινεί την ομορφιά της, σύμφωνα με την The Sun.

Η Justine που αρέσκεται να αποκαλείται «άτακτη γιαγιά», πριν λίγο καιρό ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στα οποία χόρευε και φορούσε ρούχα, που θα έβαζε σε ένα ραντεβού υπό άλλες συνθήκες.


Στην αρχή, ήταν αγχωμένη για το αποτέλεσμα, αλλά οι χρήστες ενθουσιάστηκαν και ζήτησαν να παράξει περισσότερο σχετικό υλικό.

«Ουάου, είσαι τέλεια» και «δεν περίμενα να το πω αυτό, αλλά βρήκα τον τύπο γυναίκας που θέλω», ήταν μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.


«Δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό σε άλλη περίπτωση. Αλλά είναι διασκεδαστικό και κανείς δεν ενοχλείται, οπότε έχει πλάκα», είπε η Justine Joy για τις αντιδράσεις που δέχεται.

Πλέον, ανεβάζει ακόμα περισσότερα βίντεο στο TikTok και στις πρόσφατες αναρτήσεις επιδεικνύει τη νέα συλλογή με τα φορέματα που αγόρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ