Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Οργισμένη η νεότερη βουλευτής της Αυστραλίας: "Κανάλι μου φούσκωσε το στήθος σε πειραγμένη φωτογραφία"


Την οργή της Τζόρτζια Πάρσελ, της νεώτερης βουλεύτριας της Αυστραλίας, προκάλεσε η εικόνα που μετέδωσε το κανάλι Nine News στην οποία η ίδια εμφανίζεται με φουσκωμένα στήθη και με πειραγμένο το ρούχο ώστε να φαίνεται ένα κομμάτι της κοιλιάς της.

Η πειραγμένη φωτογραφία μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ για τη διαφωνία της 31χρονης πολιτικού με την απόφαση της κυβέρνησης να μην απαγορεύσει το κυνήγι πάπιας στη Βικτώρια.

Σε ανάρτησή της στην οποία επισύναψε την πραγματική φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε από το κανάλι η οποία είχε ληφθεί πριν από έναν χρόνο, η νεαρή βουλευτής έγραψε ότι «υπέφερα αρκετά χθες. Αλλά το να δω το σώμα μου και τα ρούχα μου να έχουν υποστεί επεξεργασία από ένα κανάλι δεν ήταν κάτι που περίμενα. Δείτε τα μεγενθυμένα στήθη μου και το πειραγμένο ρούχο μου για να είναι πιο αποκαλυπτικό. Δεν φαντάζομαι ότι θα συνέβαινε το ίδιο με άνδρα βουλευτή. Τι συμβαίνει;».

Παράλληλα κάρφωσε το κανάλι τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι πραγματική η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε δεδομένου ότι η ίδια έχει κάνει τατουάζ στο στομάχι της από το 2020: «Ε, κανάλι 9 έχω γεμάτη τατουάζ την κοιλιά μου».
Η αντίδραση της Πάρσελ προκάλεσε την συγγνώμη του διευθυντή του καναλιού ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου στην Τζόρτζια Πάρσελ για ένα λάθος στα γραφικά που συνέβη στο χθεσινό δελτίο. Το τμήμα γραφιστικής αναζήτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της για να χρησιμοποιήσει στο θέμα για το κυνήγι της πάπιας. Όπως συνηθίζεται της αλλάξαμε μέγεθος για να κουμπώσει με τις δικές μας παραμέτρους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας η εικόνα που δημιουργήθηκε με το Photoshop δεν ήταν ίδια σε σχέση με την πραγματική. Γι' αυτό ζητούμε συγγνώμη από την κυρία Πάρσελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ