Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Δημήτρης Μπέλλος για Μαρία Μπέη: «Έχει κάποια θεματάκια μετά το MasterChef, είναι και λίγο ψυχολογικό»


Ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε για το «MasterChef», τη σχέση του με τη Μαρία Μπέη και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα».

Αρχικά για τη νίκη της στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής ο σεφ δήλωσε: «Χάρηκα πάρα πολύ που το πήρε, που νίκησε, γιατί πέρασε λίγο δύσκολα, και γι' αυτήν ήταν πολύ σημαντικό πράγμα, γιατί χωρίς τον Δημήτρη τα πήγε πολύ καλά και για εμένα που την έβλεπα και της έλεγα: "Τα κατάφερες χωρίς να σου πω ούτε ένα πράγμα"».

Αναφορικά με τις περιπέτειες υγείας που πέρασε η σύντροφός του, ο Δημήτρης Μπέλλος ανέφερε: «Έχει κάποια θεματάκια μετά το παιχνίδι, τα οποία ακόμα λίγο τα τραβάει, αν και νομίζω είναι και λίγο ψυχολογικό. Τώρα μένει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει κάτι».

Για το ενδεχόμενο το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ο ίδιος σχολίασε: «Πιο επίσημο να ξέρει και ο απέναντι, αυτός που είναι στο σούπερ μάρκετ, στο περίπτερο ότι είμαι μαζί με τη Μαρία δεν νομίζω να υπάρχει. Τώρα το υπόλοιπο επίσημο, επειδή διαρκώς αλλάζουν πράγματα, δεν είναι κάτι άμεσο».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη «Φάρμα» τόνισε: «Είδα ένα 10λεπτο αλλά ό, τι και να κάνει ο άνθρωπος στο κομμάτι της παρουσίασης, και τελεμάρκετινγκ να κάνει, να πουλήσει σκούπα χωρίς ρεύμα θα την πουλήσει. Είναι εξαιρετικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ