Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

«I’ m a celebrity… get me out of here»: Ραχήλ Μακρή και Νίκος Βαμβακούλας πρωταγωνιστές στο ξεκαρδιστικό τρέιλερ


Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα πιάνονται αιχμάλωτοι. Ραχήλ Μακρή και Νίκος Βαμβακούλας απαιτούν να μάθουν ποιοι θα είναι οι παίκτες του «I’ m a celebrity… get me out of here». Θα το μάθουν;

Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ του «I’ m a celebrity… get me out of here», του νέου παιχνιδιού που έρχεται στον ΣΚΑΪ, έχει μεγάλους πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές (Γιώργο Λιανό και Καλομοίρα) αλλά και δυο από τους συμμετέχοντες, τον Νίκο Βαμβακούλα και την Ραχήλ Μακρή.

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο το ίδιο και οι Celebrities που σύντομα θα θέλουν να… φύγουν από εκεί!

Λίγο πριν αναχωρήσουν, η Ραχήλ Μακρή και ο Νίκος Βαμβακούλας έπιασαν… αιχμάλωτους τους δύο παρουσιαστές και τους απομόνωσαν σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη με σκοπό να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για τους Celebrities που θα συμμετέχουν!

Ο Γιώργος Λιανός, με μία κίνηση που θα ζήλευαν οι πιο διάσημοι πράκτορες επικίνδυνων αποστολών, απελευθερώθηκε από τα δεσμά του και παγίδευσε τους απαγωγείς, τους στέλνοντάς τους να… βρουν τους υπόλοιπους!Μένει τώρα να δούμε τη συνέχεια…
Ποιοι θα φωνάξουν «I’ M A CELEBRITY… get me out of here»;
Ή μήπως… έχουν ήδη αρχίσει να φωνάζουν;

Έρχεται στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ