Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Έχει ζώο ψυχολογικής υποστήριξης έναν αλιγάτορα κι έμεινε έκπληκτος όταν τους απαγόρευσαν την είσοδο σε γήπεδο


Σε έναν οπαδό και στον αλιγάτορά του, που είναι το ζώο ψυχολογικής υποστήριξής του, τους απαγορεύθηκε η είσοδος σε αγώνα του πρωταθλήματος μπέιζμπολ MLB στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Ο Τζόι Χένι, γνωστός για την αγάπη του για τους Φιλαντέλφια Φίλις, πήρε τον Wally, τον αλιγάτορά του, και πήγαν στο Citizens Bank Park όπου ήταν προγραμματισμένο να συναντήσουν τους παίκτες της ομάδας και τις οικογένειές τους πριν από το ματς με τους Πίτσμπεργκ Πάιρατς. Ο Χένι κι ο Wally, λέγεται, πως είναι γουρλήδες και με την ομάδα να ετοιμάζεται για playoffs του πρωταθλήματος μπέιζμπολ, κάθε… βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.


Ο άνδρας, όμως, όπως εξήγησε στο NBC και σε άλλα αμερικανικά ΜΜΕ, έφτασε αργοπορημένος στο γήπεδο. Οι παίκτες ήδη έκαναν την προθέρμανσή τους πριν αρχίσει ο αγώνας. «Έτσι πήγαμε κι αγοράσαμε εισιτήρια. Ο Wally στο παρελθόν έχει βρεθεί σε αγώνες μπέιζμπολ, οπότε υποθέσαμε πως όλα θα ήταν εντάξει», τόνισε. Άλλωστε, ο Wally ο αλιγάτορας είναι… διάσημος στο Instagram και στο TikTok.


Τον βοηθάει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη

Παραδέχθηκε, όμως, πως δεν είχε ρωτήσει ποτέ του αν επιτρέπεται η παρουσία ενός αλιγάτορα στις εξέδρες. «Μας είπαν πως επιτρέπονται μονάχα ζώα υπηρεσίας όπως σκύλοι-οδηγοί κλπ.», εξήγησε. Ο Τζόι είχε τον αλιγάτορα δεμένο με λουρί. Όταν το δίδυμο απέκτησε φήμη σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ, ο κηδεμόνας του αλιγάτορα είχε τονίσει πως τον βοηθάει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και ότι «του αρέσει να δίνει αγκαλιές», διευκρινίζοντας ότι ο δεν έχει δαγκώσει ποτέ κανέναν.

Ο Χένι, πάντως, είναι αποφασισμένος να πάει και πάλι με τον Wally τον αλιγάτορα στο γήπεδο των Φιλαντέλφια Φίλις προκειμένου να συναντήσουν τους παίκτες και να τους φέρουν γούρι ενόψει της συνέχειας της σεζόν της ομάδας που προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα του μπέιζμπολ, σε μια πόλη που είναι φανατική με τις επαγγελματικές αθλητικές ομάδες της και διψά για επιτυχίες είτε στο MLB, το NFL και το NBA κατά κύριο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ